- İletişim
İndirme Linki >>
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme:
Sunucuda serverside++ var. Genel olarak .ct bu sunucuda pek işe yaramayacak ancak oyunun kitlesi yaşlı olduğu için bazı uyanıklar bu tarz şeyleri yüksek fiyatlara satıp milletide dolandırdığı için paylaşayım dedim.Sunucuda hatırladıgım kadarıyla svside bulunmaktaydı kullanacak ve yorum atıp niye as-ms-wh çalısmıyo demeden önce bunu bilin
İyi yapmışsın eline sağlık svside olsa da skill hilesi çalışır mı emin olamadım eğer çalısıyorsa çok kullanışlı olur bu sunucudaSunucuda serverside++ var. Genel olarak .ct bu sunucuda pek işe yaramayacak ancak oyunun kitlesi yaşlı olduğu için bazı uyanıklar bu tarz şeyleri yüksek fiyatlara satıp milletide dolandırdığı için paylaşayım dedim.
Skill hilesinin olayını tam çözemedim. Bazen çalışıyor ancak bazen çalışmıyor. Neye göre yada ne zamana göre çalışan bir şey pek çözemedim. Ama saltanatta imparatorluk savaşında vs. Defalarca kez kullandım. Serverside++ olsada çalışmakta.İyi yapmışsın eline sağlık svside olsa da skill hilesi çalışır mı emin olamadım eğer çalısıyorsa çok kullanışlı olur bu sunucuda
x86 ismili korumayı kullanıyor yeni uriel o aslında eğer ki ben hile yapıyorum satıyorum ban riski yok veya pixel bot yapıyorum ban riski yok diyen birisini görürsen ordan koşarak kaç dolandırıcıdır misalide merlisde ASLA AMA ASLA BAN YEMEYECEGİN BİR HİLE BULAMAZSINbenim bir sorum olacaktı bu zamana kadar misali2 ile ilgili hiçbir hile görmedim koruma olarak ne kullanıyor ki bu misali
@cukurkopek @Tenkai
peki kral sen rascal korumalı svlerde hile yapmıyorsun ben senin hileni kullanıyordum lord mt2 de rascal için hileler gördüm sen bilerek mi uğraşmıyorsun yoksa yapılmıyor mux86 ismili korumayı kullanıyor yeni uriel o aslında eğer ki ben hile yapıyorum satıyorum ban riski yok veya pixel bot yapıyorum ban riski yok diyen birisini görürsen ordan koşarak kaç dolandırıcıdır misalide merlisde ASLA AMA ASLA BAN YEMEYECEGİN BİR HİLE BULAMAZSIN