Çözüldü Saldırı Hızı gibi hileleri programa dökme nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JamvieR

Normal Üye
Merhaba, arkadaşlar @Dreamfancy önceden kendi sayfan da bunun source kodları ve yapılış tarzın vardı lakin bunları kaybettim ve aklımda da yok bunları tekrardan bu form altında piyasaya dökme şansın var mı youtubede liste dışında paylaşsan telif yemese?

Sanırım Metin2 den bahsediyorsunuz. Kodlar internette mevcut ama eski sürümleri falan. Gerçi üç aşağı beş yukarı aynı birde programlama dili bilmeniz gerekir. C++ veya C# en mantıklısı.

Sanırım Metin2 den bahsediyorsunuz. Kodlar internette mevcut ama eski sürümleri falan. Gerçi üç aşağı beş yukarı aynı birde programlama dili bilmeniz gerekir. C++ veya C# en mantıklısı.
videolu şekilde vardı lakin kaybettim guncel olarak yapımı paylaşssa faydalı olur sonuc da burası onun için açıldı

videolu şekilde vardı lakin kaybettim guncel olarak yapımı paylaşssa faydalı olur sonuc da burası onun için açıldı
Haklısınız, yöneticiler bu zamanlar da fazla yoğun olduklarını söylüyorlardı. Loader vb şeylere vakit ayırdıklarından bahsetmişlerdi. Eğer zaman ayırırlarsa neden olmasın.

Writepointerinteger("metin2client.bin", &HPointer, "Value", &HOffset1, &HOffset2)

Bu şekilde kodlama yapabilirsin dökebilirsin. VB.Net kullanıp write integer yani readmemory.vb modülünü kullanırsan yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt