Sağlam Kolpa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SheriffPold

Diamond Üye
Bu arkadaş 1 ay once böyle bir paylaşım yapmıştı para çektiğini iddia edip yatırım yapmadan çekim yapabilirsiniz falan demişti ben de deniyeyim dedim tabiki. bluestacks ten falan açtım siteyi oyun oynarken kasa dursun dedim 1 ay falan bekledim 0.2btc olunca çekim yapabileceğimizi belirttiği için denedim çekim yapma bilgilerini falan bilgileri yazdım bilgilerde kart no sadece aq sonuç site yatırım yapmamızı istiyor 800 tl bana vereceği para 450 tl zarar 350 tl qw:Easkda Burdan anlayacağınız böyle kolpalara inanmayın sadece deneme amacıyla yaptım bütün günlerimi vermedim yani oyun oynayıp arkada açtım siteyi bilgilendireyim dedim iyi akşamlar :)
g-2PO6RsNmp7.png
1W-Mk3BKEgz.png
a0FWzJ1.png

Bu arkadaş bi aralar aktifti baya da şu an ayda yılda bir aktif olup konu açıyor onda da milleti afedersiniz s*** gidiyor herhalde ;D

Böyle birinden max böyle birşey beklenirdi zaten Ortaya atıyor 1-2 birşey 1 ay ortalıktan yok oluyor milleti tuzağa çekiyo awq :D

Bu arkadaş bi aralar aktifti baya da şu an ayda yılda bir aktif olup konu açıyor onda da milleti afedersiniz s*** gidiyor herhalde ;D
Skip gitiyormuyum bakarsanız konularima bı bak bakalım 9 adet konum var 2 sinde böyle bir şey için konu açtım gotunden uydurma knk

Bu arkadaş 1 ay once böyle bir paylaşım yapmıştı para çektiğini iddia edip yatırım yapmadan çekim yapabilirsiniz falan demişti ben de deniyeyim dedim tabiki. bluestacks ten falan açtım siteyi oyun oynarken kasa dursun dedim 1 ay falan bekledim 0.2btc olunca çekim yapabileceğimizi belirttiği için denedim çekim yapma bilgilerini falan bilgileri yazdım bilgilerde kart no sadece aq sonuç site yatırım yapmamızı istiyor 800 tl bana vereceği para 450 tl zarar 350 tl qw:Easkda Burdan anlayacağınız böyle kolpalara inanmayın sadece deneme amacıyla yaptım bütün günlerimi vermedim yani oyun oynayıp arkada açtım siteyi bilgilendireyim dedim iyi akşamlar :)
g-2PO6RsNmp7.png
1W-Mk3BKEgz.png
a0FWzJ1.png
Bu arada hakklisin hocam dediğim gibi önceden çekim yapılmıştı bu yüzden paylaştım fakat şu anda kendimde dahil olmak üzere çekim yapamıyorum bu konuda hakklisin ve bu konuda özür dilerim bu benim hattamdi arkdasim çekim yapmıştı gözümün önünde ve bende cekemedim
Diğer hemster falan konuyuya gelirsek onlar listelencek
Temp var paylaştığım 1 tehmuz da listelencek diyiyorlar hemster combat da ön satışa çıktı yakında o da listelencek diyiyorlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt