gadas hilelerin sahibleri bile sıfir hesab acip kullaniyor kimsenin mainde kullanacak tastasi yoktir sen gelmis 15 bin tL hesabta acacam diorsn ellahnı sewerisen sence ban yememen mümkündür? en pahali hilelerde bile yiyenler varken benden sana tawsie git arkadasina kullandir o seni boostlasin namusuma 15000tlliq hesabta hile acmayi goze alacak ne yasadin gold eloda mi tikandın yawSağlam gerçekten undetect bir arduino aimbot arıyorum.
Önerdiğiniz sağlam, ban yemeyeceğim undetect bir arduino aimbot var mı?
Main hesabımda kullanacağım, main hesabımın yaklaşık değeri 15000 Türk Lirasından fazla.
Gel dostum ekran açayım sana hangi hesapta oynuyorumgadas hilelerin sahibleri bile sıfir hesab acip kullaniyor kimsenin mainde kullanacak tastasi yoktir sen gelmis 15 bin tL hesabta acacam diorsn * sewerisen sence ban yememen mümkündür? en pahali hilelerde bile yiyenler varken
Neyin Crâck hesabından bahsediyorsun ilk maili bile bende olan hesapta oynuyorum. Ne içtin söylesene biraz bizde yaşayalım şu kafayı yaekran acmana gerek yok bre eqer sıfir hesabta oynamiorsanız Crâck hesab alip onda oynuorsuniz bu bir satis sitratejisidir tüketici de mal deqildir ha anlioruz
Çok yorum kasmak için zıplıyorsunekran acmana gerek yok bre eqer sıfir hesabta oynamiorsanız Crâck hesab alip onda oynuorsuniz bu bir satis sitratejisidir skinli hesabta oynuorum ayaqina güvenilirliq asiladiqinizi saniorsunuz tüketici de mal deqildir ha anlioruz
gadas sana su kadar solim eqer sende ole güvenli bi hile olsaydi suan gelib bennen bu sohbeti yapmaq yerrine kucaqunda 2 manitaynan paralari sayiordunuzNeyin Crâck hesabından bahsediyorsun ilk maili bile bende olan hesapta oynuyorum. Ne içtin söylesene biraz bizde yaşayalım şu kafayı ya
hayirdir arkadaslarindan birini mi incittim yoqsa konunda kanit at dedim die seni mi inciddim yarali kargaÇok yorum kasmak için zıplıyorsun