rica etsem yazarmısınız benim problemim kepek ufak tefek gidericek şampuanlarım var önerilerinizle deniyebilirimŞampuan kullanımına dikkat et. Vitamin takviyesi al. Yaş ilerledikçe saç uzaması yavaşlıyor normal bir durum. Saçlarını her gün yıkama, 2-3 günde bir yıka yağlanmasını sağla. Şampuan tavsiyesi istersen yazabilirim.
clear , bioxcinrica etsem yazarmısınız benim problemim kepek ufak tefek gidericek şampuanlarım var önerilerinizle deniyebilirim
Kepek problemin varsa Vichy Dercos yeşil olan şampuanı öneririm. Yavaş uzama varsa energy+ öneririm.rica etsem yazarmısınız benim problemim kepek ufak tefek gidericek şampuanlarım var önerilerinizle deniyebilirim
kanka head and shoulders kullan isterica etsem yazarmısınız benim problemim kepek ufak tefek gidericek şampuanlarım var önerilerinizle deniyebilirim
sakıın.kanka head and shoulders kullan iste
kanka dün gece 5 de saçımı 3 vurdum uzaması ıcın bıberıye yagı kullan dedılerselamun aleyküm oncelıkle saçlarım çok yavaş uzuyor bayadır 0 numara kullanıyordum son 2 aydır falan uzatıyorum ama acayip yavaş uzuyor onerebılıceğınız bışeyler var mıdır?
niyesakıın.