Arıyorum Rust Ücretli hile arıyorum

vroom22

Gold Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Ban ratesi düşük legit bir hile arıyorum
haftalık almayı planlıyorum

Rust Shop Discord: evaaaxxxxx

Türk hile almanı pek önermem disconnect.wtf var güzel diye biliyorum yabancı bir hile haftalığı şuan galiba 25 dolar falan türklerde pek kaliteli yok ama illa türklerden alacaksan loadercheats var bir kaç hafta önce şuanki rust hilesini kullandım 3-4 gün arasında oyun banı yemedim sunuculardan ban yedim ama oda benim sorunum bir süre sonra ister istemez belli etmiştim sunuculardan banlandım onun için tabi hepsinden tek seferde banlanmadım ama en çok oynanan sunucularda oynadım bir süre sonra biraz abartmış olabilirim o yüzden banlandım.

Ve ek olarak buraya gelip şu hile çok iyi falan diye sana kendi hilesini satmaya çalışanlardan bence uzak dur türklerin hilelerinden gerektikçe kaç kimse senin oyundan banlanmanı falan umursamıyor herkes cebine para girmesiyle uğraşıyor sadece ondan dikkatli ol ve ek olarak kullanacağın hileyi ilk önce günlük rust hesabı alıp denemeni öneririm iyi oyunlar.

ucuz ve ud hile arıyorsan division öneririm yakın zamanda baya bir hile ile detect oldu ama şuan durumu iyi divisioncheats yazarak youtube ilgili videoları görebilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt