Çözüldü Rust no recoil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LEASWE

Silver Üye
Merhabalar uzun zamandir aklımda rust no recoil alma fikrim var.,İnternete baktım ve fazla no recoil buldum ama hepsinin güvenir olmasından ve ban yedirtmeme garantisi olup olmadığını bilmiyorum.Önerebilceniz bir site no recoil olarak varsa iletirseniz sevinirim.Ve alıcam no recoil Life time olarak alıcam

Sana ücretsiz çözmeye çalışırım discorddan ulaş konuşalım orientis_

bence en garantisi logitech mause al kanka ben sana lua dosyasını atarım ban yeme ihtimalin de yok miss

sakın revolex veya bir başkasından alma wh satanodan alabilirsin gayet başarılı ama norecoil değil ayrıca belirli sunucularda loga düşüyorsun örnek şuayipte revolexin makroda lr %95 sıkıyor ve loga düşüyorsun geçenlerde ban yiyen oldu bu mevzudan illa alacam diyorsan buradan al

bence en garantisi logitech mause al kanka ben sana lua dosyasını atarım ban yeme ihtimalin de yok miss
Kanka steelseries kullanmayı seviyorum

sakın revolex veya bir başkasından alma wh satanodan alabilirsin gayet başarılı ama norecoil değil ayrıca belirli sunucularda loga düşüyorsun örnek şuayipte revolexin makroda lr %95 sıkıyor ve loga düşüyorsun geçenlerde ban yiyen oldu bu mevzudan illa alacam diyorsan buradan al
çok sağol fakat ben life time seçeneği olmasını istiyorum bunda sadece 30 güne kadar alabiliyorum

Sana ücretsiz çözmeye çalışırım discorddan ulaş konuşalım orientis_
arkadaşlık attım kanka

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
satano'dan alışveriş yapılmasını tavsiye etmem çünkü satano gibi firmalar, pasted ve ucuz hileler satarlar. 4-5 gün oynar sonra "EAC: Player permanently banned" diye kick yediğinde kafana dank eder.

satano'dan alışveriş yapılmasını tavsiye etmem çünkü satano gibi firmalar, pasted ve ucuz hileler satarlar. 4-5 gün oynar sonra "EAC: Player permanently banned" diye kick yediğinde kafana dank eder.
adamların spooferi dahil makrosuda güvenilir fiyat gayet ucuz ama işini düzgün yapıyorlar aylarca oynayan arkadaşımda var gidip revolex alıp 2 haftaya uçmaya gerekyok yada bir başka script 1 hafta önce rust hileleri kullandım gayette güzel çalışıyordu günlük aldım hala eac yemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt