Rust No Recoil Script - UNDETECTED

schwesta

Diamond Üye
Rust No Recoil Script
(bana ait değildir)

Menü Görüntüsü

Oynanış Videosu

Önerilen sens 0.4

18.03.2022 - Bilinmiyor, guncel testleri yapilmadi

ÖNEMLİ : SCRİPTİ İNDİRİRKEN ARKADA OYUNU AÇIK BIRAKMAYIN SCRİPTİ DAHA DENEYEMEDEN OTOMATİK BAN YERSİNİZ.

Scripti oyunu açıktan sonra veya açmadan önce çalıştırmanız bir şeyi değiştirmez istediğiniz şekilde çalıştırabilirsiniz.
Ben ve arkadaşlarım yaklaşık 8 aydır bu scripti resmi ve modlu sunucularda aktif bir şekilde kullanıyoruz hiçbir sorun yoktur.

Son düzenleme:
Rust NoRecoil Script
(bana ait değildir)

ÖNEMLİ : SCRİPTİ İNDİRİRKEN ARKADA OYUNU AÇIK BIRAKMAYIN SCRİPTİ DAHA DENEYEMEDEN OTOMATİK BAN YERSİNİZ.

Menü Görüntüsü

Oynanış Videosu

Scripti oyunu açıktan sonra veya açmadan önce çalıştırmanız bir şeyi değiştirmez istediğiniz şekilde çalıştırabilirsiniz.
Ben ve arkadaşlarım yaklaşık 8 aydır bu scripti resmi ve modlu sunucularda aktif bir şekilde kullanıyoruz hiçbir sorun yoktur.

Kontrollerimizi sağlamaktayız.

Yanlış hatırlamıyorsam bu scripti zamanında forumda paylaştılar fakat kendisi bir süre sonra linki virüslü bir dosya linkiyle değiştirdiği için banlanmıştı ben çoktan temiz dosyayı indirmiştim ban yedirip yedirtmediğinden emin olmadığım için kullanmıyordum paylaşım için teşekkürler

Yanlış hatırlamıyorsam bu scripti zamanında forumda paylaştılar fakat kendisi bir süre sonra linki virüslü bir dosya linkiyle değiştirdiği için banlanmıştı ben çoktan temiz dosyayı indirmiştim ban yedirip yedirtmediğinden emin olmadığım için kullanmıyordum paylaşım için teşekkürler
Evet ben de öyle bir paylaşım hatırlıyorum fakat forumda o konuyu aradım bulamadım. Ban konusunda bana güvenebilirsin 790 saati aşkın süredir oynuyorum arkadaşlarım da aynı şekilde hiçbir problem yok.

Evet ben de öyle bir paylaşım hatırlıyorum fakat forumda o konuyu aradım bulamadım. Ban konusunda bana güvenebilirsin 790 saati aşkın süredir oynuyorum arkadaşlarım da aynı şekilde hiçbir problem yok.

Tamamdır teşekkür ederim fakat şunu anlayamadım oyun açıkken hileyi indirdiğimizde ban yeme sebebimiz nedir?

Rust NoRecoil Script
(bana ait değildir)

Menü Görüntüsü

Oynanış Videosu

Önerilen sens 0.4

15.11.2021 - Undetected

Yazılım çalışıyor ancak sizi bir konu hakkında uyarmam gerekiyor. Rustta uzun süredir scriptlerin nasıl çalıştığını bilirim. Bu scnin sourcesi elimde mevcut. Bu srcnin bazı windows sürümlerinde fazla cpu kullandığını, official serverlarda ban riski bulundurduğunu unutmayın. UD olayı gerçek ki zaten detect olan sc bile 5-6 ay götürüyor. Ancak f7 reportuna düşerseniz kontrolde yasaklama alırsınız nede olsa 200 liralık bir oyundan bahsediyoruz. Size tavsiyem nokta attırmamanız. İyi forumlar.

Tamamdır teşekkür ederim fakat şunu anlayamadım oyun açıkken hileyi indirdiğimizde ban yeme sebebimiz nedir?
Oyun arkada açıkken hileyi indirdiğinizde oyun otomatik şekilde algılıyor. Bir arkadaşımın başına geldi ve yeni bir rust hesabı almak zorunda kaldı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt