Tyron Efsane Üye Katılım 14 Şub 2023 Mesajlar 987 Beğeniler 909 Cuma saat 23:43'de #1 logitech g203 kullanıyorum yt de bunun için makrolar gördüm içeri aktarıp bi iki ayar yapıp çalıştırabiliyoruz 1- ban yediriyor mu? 2- bu makro lua dosyalarında virüs olma imkanı var mı?
logitech g203 kullanıyorum yt de bunun için makrolar gördüm içeri aktarıp bi iki ayar yapıp çalıştırabiliyoruz 1- ban yediriyor mu? 2- bu makro lua dosyalarında virüs olma imkanı var mı?
Tyron Efsane Üye Katılım 14 Şub 2023 Mesajlar 987 Beğeniler 909 Dün 15:04 da #2 bilen yok mu Oyla0 Downvote
Spreazy Gold Üye Katılım 19 Ara 2024 Mesajlar 145 Beğeniler 17 Dün 15:12 da #3 Tyron' Alıntı: logitech g203 kullanıyorum yt de bunun için makrolar gördüm içeri aktarıp bi iki ayar yapıp çalıştırabiliyoruz 1- ban yediriyor mu? 2- bu makro lua dosyalarında virüs olma imkanı var mı? Genişletmek için tıkla ... Sadece 2 için virüs totale atabilirsin diğeri hakkında bilgim yok ama banlatır bence Oyla0 Downvote
Tyron' Alıntı: logitech g203 kullanıyorum yt de bunun için makrolar gördüm içeri aktarıp bi iki ayar yapıp çalıştırabiliyoruz 1- ban yediriyor mu? 2- bu makro lua dosyalarında virüs olma imkanı var mı? Genişletmek için tıkla ... Sadece 2 için virüs totale atabilirsin diğeri hakkında bilgim yok ama banlatır bence