Çözüldü Rust Macrodan Ban Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RaporScoffiel

Silver Üye
rust a macro kulanırken moderetor tarafından banlandım macroyu ilk açtığım zaman silahsız test etmiştim ve adam akılı fight girmedim sadece 9-10 kişi filan kestim 3 saat oynadıktan sonra oyundan atı steam banı yemişim steam baktığımda vac değil moderetor tarafından banlandığımı gördüm easy anti cheate forum dolddurdum banım kalkarmı korktuğum 10x server girmiştim oyuna ilk girdiğimde silah yoken macro çalışıyomu diye test yaptım ondan sonra kulandığım silaha göre macroyu ayarlayıp kulandım banım kalkarmı yoksa ilk giridğim gibin yaptığım salaklıktan dolayı banım kalkmazmı bildiğim kadarıyla rusta macro kulanmak sınırsız ban sebebi değildi

rust a macro kulanırken moderetor tarafından banlandım macroyu ilk açtığım zaman silahsız test etmiştim ve adam akılı fight girmedim sadece 9-10 kişi filan kestim 3 saat oynadıktan sonra oyundan atı steam banı yemişim steam baktığımda vac değil moderetor tarafından banlandığımı gördüm easy anti cheate forum dolddurdum banım kalkarmı korktuğum 10x server girmiştim oyuna ilk girdiğimde silah yoken macro çalışıyomu diye test yaptım ondan sonra kulandığım silaha göre macroyu ayarlayıp kulandım banım kalkarmı yoksa ilk giridğim gibin yaptığım salaklıktan dolayı banım kalkmazmı bildiğim kadarıyla rusta macro kulanmak sınırsız ban sebebi değildi
Kalkmayacak gameban yemişsin.

Hayırlı olsun canım hesabın deactived olmuş

Yeni bir hesap ile rust alacaksan unutma ki önceki hesaplarının logu steam dosyalarında duruyor ve game ban yediğin gözüküyor, bu örneğin survivorsgg ve bir çok serverde yasak ve direk yine game ban yiyebilirsin

Bu dosyaların barındığı yer; C:\Program Files (x86)\Steam\config

config.vdf
, loginusers.vdf bu iki dosyanın içinde önceki hesabın ve yediğin game ban gözüküyor bunların içini temiz bir şekilde temizleyip son değiştirme tarihini önceki haline getirerek yapabilirsin ya da ikisinide silebilirsin fakat 2 türlü de risk her zaman var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt