QuesThink
Gold Üye
Selamlar, eac ile ilgilenenlerin bildiği üzere rust da hwid 'den kurtulmak zor piyasada "UD" gibi gözüken fakat tek global wipe 'da etkisini yitiren tonlarca spoofer bulunmakta. Fiyatları türk kullanıcılarının alamayacağı bir seviyede. Yani şöyle düşünün aylık 30-60 dolar arası bir mevla vermek yerine motherboard ve ssd değişmek daha mantıklı geliyor sonuçta "UD" garantiside yok sizlere yaşadığım ban type hakkında biraz bilgi vereceğim.
Hwid ban süreleri;
0-20 DK full ban,
0-60 DK disk,
0-120 DK shadow ban.
Half dt spoofer ile girmez isem 0-20 arası ban yiyiyorum parçalar hazır ve test edeceğim aklımda monitör var fakat EDID leri hallettim sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Eac hakkında özellikle rust'ın eos sürümüne geçip daha sonra paralı versiyona neden geçtiğinide merak ediyorum. Ve ekstra parça değişmem gerekiyor mu* bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa çok güzel olur iyi forumlar.
Hwid ban süreleri;
0-20 DK full ban,
0-60 DK disk,
0-120 DK shadow ban.
Half dt spoofer ile girmez isem 0-20 arası ban yiyiyorum parçalar hazır ve test edeceğim aklımda monitör var fakat EDID leri hallettim sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Eac hakkında özellikle rust'ın eos sürümüne geçip daha sonra paralı versiyona neden geçtiğinide merak ediyorum. Ve ekstra parça değişmem gerekiyor mu* bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa çok güzel olur iyi forumlar.