önceden hiç ban yedinmiArkadaşlar rust hilesi arıyorum legit oynamaya ban atmacam oyuna yeni başladım ban sistemini bilmiyorum fazla bi bütçem yok bildiğiniz hileler varsa paylaşırsanız sevinirim
dc: beratt.ffrArkadaşlar rust hilesi arıyorum legit oynamaya ban atmacam oyuna yeni başladım ban sistemini bilmiyorum fazla bi bütçem yok bildiğiniz hileler varsa paylaşırsanız sevinirim
baya bilgilisin rust konusunda müsaitsen oynayabilir miyizönerim olarak easy beast'tan lumen alabilirsin disconnect alabilirsin türk satıcılarla ilgili bi fikrim yok çok disconnecti kullandım 1 ay boyunca ban yemedim lumende aynı şekilde daha az önce 1 ay aldım ilk yediğin ban hwid olmaz ama diğer banlarının hepsinde spoofer atman gerekir ve her ban yediğin zaman yeni bir rust hesabı veya rust alman gerekir
oynarız bı arabaya bilgilisin rust konusunda müsaitsen oynayabilir miyiz
warbandis oynuyorum uyar mıoynarız bı ara
hayırönceden hiç ban yedinmi
discord iletişim adresi bırakırsan yardımcı olayım hocamArkadaşlar rust hilesi arıyorum legit oynamaya ban atmacam oyuna yeni başladım ban sistemini bilmiyorum fazla bi bütçem yok bildiğiniz hileler varsa paylaşırsanız sevinirim
barmikodiscord iletişim adresi bırakırsan yardımcı olayım hocam