Çözüldü Rust CRÂCK Nereden İndirebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xXbabapro974xX

Uzman Üye
Rusça repack tefor launcher indirdim oyun çok geç açılıyor çok kasıyor oyuncular da toxic bi balta kazmam var sadece bomboş envanterim ama her gören öldürüyor rus veletleri herhalde
Sistemim i5 9400f gtx1660 16gb
Sağlam bir link verir misiniz

Rusça repack tefor launcher indirdim oyun çok geç açılıyor çok kasıyor oyuncular da toxic bi balta kazmam var sadece bomboş envanterim ama her gören öldürüyor rus veletleri herhalde
Sistemim i5 9400f gtx1660 16gb
Sağlam bir link verir misiniz
Sistemin gayet güzel fakat kasmasini anlayamadim çünkü rustun sistem gereksinimlerinden kat kat iyi bir pcye sahipsin Crâck indirirken bilgisayarına virüs sokmuş olabilir misin acaba ? Sana tavsiyem rustu Crâck indirme satın al öyle oyna.
ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
İşlemci: Intel Core i7-4790K / AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: GTX 980 / AMD R9 Fury
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: SSD is highly recommended
Bilgisayarına kaspersky indirip virüs taraması yapmanı öneririm.
İyi forumlar.

Sistemin gayet güzel fakat kasmasini anlayamadim çünkü rustun sistem gereksinimlerinden kat kat iyi bir pcye sahipsin Crâck indirirken bilgisayarına virüs sokmuş olabilir misin acaba ? Sana tavsiyem rustu Crâck indirme satın al öyle oyna.
ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
İşlemci: Intel Core i7-4790K / AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: GTX 980 / AMD R9 Fury
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: SSD is highly recommended
Bilgisayarına kaspersky indirip virüs taraması yapmanı öneririm.
İyi forumlar.
Virüs yok internetten bir şey satın alma gibi bir durumum da yok. Yer kaplamasın diye eski hdd ye kurmuştum başka bir repack bulup ssd ye kurmayı deniyeceğim. O gereksinimler hemen hemen benim sistemle aynı kat kat fazla değil yani
Crâck

Virüs yok internetten bir şey satın alma gibi bir durumum da yok. Yer kaplamasın diye eski hdd ye kurmuştum başka bir repack bulup ssd ye kurmayı deniyeceğim. O gereksinimler hemen hemen benim sistemle aynı kat kat fazla değil yani

Crâck
Farkindaysan gtx 1660 gibi güncel ve güçlü bir ekran kartı kullaniyorsun rustun önerilen sistem gereksinimleri bak önerilen sistem gereksinimlerinde gtx 980 istiyor. İşlemci olarak ise 6 çekirdekli maks 3.6 ghz olan bir işlemci istiyor senin islemcinde gayet güzel rustta hemen hemen güzel fps değerleri alman gerekirken sen diyorsun ki çok kasıyor. Bunun sebebi ya virustur ya da indirdiğin Crâck oyundan dolayıdır.

Farkindaysan gtx 1660 gibi güncel ve güçlü bir ekran kartı kullaniyorsun rustun önerilen sistem gereksinimleri bak önerilen sistem gereksinimlerinde gtx 980 istiyor. İşlemci olarak ise 6 çekirdekli maks 3.6 ghz olan bir işlemci istiyor senin islemcinde gayet güzel rustta hemen hemen güzel fps değerleri alman gerekirken sen diyorsun ki çok kasıyor. Bunun sebebi ya virustur ya da indirdiğin Crâck oyundan dolayıdır.
Kasıyor derken şöyle onu biraz yanlış anlatmışım yeteri kadar fps alabiliyorum ama sistem zorlandığı için fazla ses yapıyor rahatsız oluyorum coil whine var ekran kartımda inno3d oc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt