Aktif olarak Perm spoofer çalışıyor ve ud arkadaşlarıma attım gerekirse parayla supportluk yapıp attım istersen attığım kişi ile de konuştururum sıkıntı yok buyurmerhaba reisler hayırlı sabahlar rusta çalışan spoofer bulamıyorum neyi denediysem kalkmıyor önerebilceğiniz veyada bu işten anlayan biri varsa yardımcı olursa sevinirim

İşe yarıyor ve hala ud methodhic bir spoofer kaldırmıor diyo eleman amidewin raid falana tıyo kanka
reis ben senle zaten arkadaşım rust denemediğim satın almadığım şey kalmadı şöyle anlatıyım rust eac kullanıyo ve şuan hiçbir spoofer çalışmadığını söyliyebilirim belki el methodu ve mptoolar çalışıyordur ama benim ssd de mptool yapamıyorsun ....İşe yarıyor ve hala ud method
Ama amidewn özellestirmen lazım
daha dün spooflayıp girdim kral gel yardımcı olayım dcreis ben senle zaten arkadaşım rust denemediğim satın almadığım şey kalmadı şöyle anlatıyım rust eac kullanıyo ve şuan hiçbir spoofer çalışmadığını söyliyebilirim belki el methodu ve mptoolar çalışıyordur ama benim ssd de mptool yapamıyorsun ....
EAC olduğunu bizde biliyoruz kaç kere rust için spoof yaptım ve kalkıyor çok basit bir şey mantığını bilmeniz yeterlireis ben senle zaten arkadaşım rust denemediğim satın almadığım şey kalmadı şöyle anlatıyım rust eac kullanıyo ve şuan hiçbir spoofer çalışmadığını söyliyebilirim belki el methodu ve mptoolar çalışıyordur ama benim ssd de mptool yapamıyorsun ....
flex sana yazdı bakarsınEAC olduğunu bizde biliyoruz kaç kere rust için spoof yaptım ve kalkıyor çok basit bir şey mantığını bilmeniz yeterli![]()
okflex sana yazdı bakarsın![]()