Rust Alkad Analyze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R7flex

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Rust Alkad, rusların oyunu cracklediği ve bir sürü kişinin oynadığı (gün içi aktif oyuncusu 3000) bir clienttir.
Client üzerinde gerçek rust ile birebir EAC kullanılıyor fakat oyun steam_api üzerinden spooflanarak çalışıyor ve bu yüzden EAC'nin ban sistemi çalışmıyor yani hileniz detected olsa bile sunucu içindeyken ban yemiyorsunuz
sadece adminler felan o sunucudan yasaklıyor.
MB8T0Ej.png

EACUpdater.exe (Node.js):
Adı üzerinde eac updateleme işine bakıyor Alkad çalışanlarına bakılırsa böyle şeylerde kendileri node.js kullanmışlar
EACUpdate bir ipye her 2 saniyede bir istek gönderiyor sanırım ve sanırım EAC Sürümünü alıyor çünkü her zaman gönderdiği istek aynı.
Manipüle etmek istedim ve direk çöktü sanırım burda doğruyum.
Rust.exe (Node.js):
Bu arkadaş checksumları kontrol etmek ve oyunu başlatmakla görev her açılışta bir ipye 10 tane istek göndiriyor istek şartının sonunda cwt=1 , 2 ,3
diye sıralandırılıyor 9 olan ise oyunun checksumlarını ve discordda ki token grabi içeren kodu barındırıyor ve bunu program üzerinde çalışıtırıyor.
bunları yaptıktan sonra RustOld.exe
yi çalıştırıyor.
RustOld.exe:
C++ ile yazılmış açılınca EAC'i başlatıp oyuna giriyor ve EasyAntiCheat sunucusunda istek gönderiyor.
--
Burda aklıma takılan neden discord tokenini grabliyor kod bloğuda şöyle obfuscate edilmiş ama anlaşılıyor.

---
Fiziksel Bypass'a gelirsek rustaki eac ile benzer hatta aynı diyebiliriz çünkü
face-injector çalışmıyor ayrıca oyunda hook detectionları var istediğiniz hooku kullanamıyorsunuz.
modmap denedim sadece il2cpp hook kullanan dlleri inject edebiliyorsunuz diğerlerinde ya crash ya shellcode hatası veriyor.
---
Process Cloner denedim kod bloğunda oynamalar yaptığınız anda crash yiyorsunuz.
---
Normal eacta ki gibi basit bir driver ile geçiliyor ama external hilelerde çok şey yok.
---
Dediğim gibi Rust.exe crc check yapıyor yani oyun dosyalarını kontrol ediyor.
usermode emulate yapamazsınız.
unknown.png

Rust Alkad, rusların oyunu cracklediği ve bir sürü kişinin oynadığı (gün içi aktif oyuncusu 3000) bir clienttir.
Client üzerinde gerçek rust ile birebir EAC kullanılıyor fakat oyun steam_api üzerinden spooflanarak çalışıyor ve bu yüzden EAC'nin ban sistemi çalışmıyor yani hileniz detected olsa bile sunucu içindeyken ban yemiyorsunuz
sadece adminler felan o sunucudan yasaklıyor.
MB8T0Ej.png

EACUpdater.exe (Node.js):
Adı üzerinde eac updateleme işine bakıyor Alkad çalışanlarına bakılırsa böyle şeylerde kendileri node.js kullanmışlar
EACUpdate bir ipye her 2 saniyede bir istek gönderiyor sanırım ve sanırım EAC Sürümünü alıyor çünkü her zaman gönderdiği istek aynı.
Manipüle etmek istedim ve direk çöktü sanırım burda doğruyum.
Rust.exe (Node.js):
Bu arkadaş checksumları kontrol etmek ve oyunu başlatmakla görev her açılışta bir ipye 10 tane istek göndiriyor istek şartının sonunda cwt=1 , 2 ,3
diye sıralandırılıyor 9 olan ise oyunun checksumlarını ve discordda ki token grabi içeren kodu barındırıyor ve bunu program üzerinde çalışıtırıyor.
bunları yaptıktan sonra RustOld.exe
yi çalıştırıyor.
RustOld.exe:
C++ ile yazılmış açılınca EAC'i başlatıp oyuna giriyor ve EasyAntiCheat sunucusunda istek gönderiyor.
--
Burda aklıma takılan neden discord tokenini grabliyor kod bloğuda şöyle obfuscate edilmiş ama anlaşılıyor.

---
Fiziksel Bypass'a gelirsek rustaki eac ile benzer hatta aynı diyebiliriz çünkü
face-injector çalışmıyor ayrıca oyunda hook detectionları var istediğiniz hooku kullanamıyorsunuz.
modmap denedim sadece il2cpp hook kullanan dlleri inject edebiliyorsunuz diğerlerinde ya crash ya shellcode hatası veriyor.
---
Process Cloner denedim kod bloğunda oynamalar yaptığınız anda crash yiyorsunuz.
---
Normal eacta ki gibi basit bir driver ile geçiliyor ama external hilelerde çok şey yok.
---
Dediğim gibi Rust.exe crc check yapıyor yani oyun dosyalarını kontrol ediyor.
usermode emulate yapamazsınız.
unknown.png
Güzel konu eline sağlık

en alttaki yoruma koptum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt