Çözüldü Rush Royale HWID Ban (Android)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sifonburak50

CFRAG.CO / SHOP - 3D PAYMENT
Efsane Üye
İletişim
Selam başlıkta gördüğünüz gibi rush royale oyununda hile (Karşı Oyuncuyu Sunucudan Düşürme) yaptım ve ban yedim. Hesap banı attıklarını düşünüyordum ama donanım banı atmışlar. Birkaç tane method denedim ama açamadım. Bu konuda yardımcı olacak var mı?

Denediğim methodlar:
App Cloner uygulamaları
IP Reset
Reupload Game
Çerez ve veri temizleme

telefon oyunlarında heleki rush royale gibib bir oyunda donanım banı atıyor olmaları biraz tuhafıma gitti neden oyun yapımcıları bu kadar kasıyor anlayabilmiş değilim hep valorantın başının altından çıktı bunlar abarttılar hile koruma işini

telefon oyunlarında heleki rush royale gibib bir oyunda donanım banı atıyor olmaları biraz tuhafıma gitti neden oyun yapımcıları bu kadar kasıyor anlayabilmiş değilim hep valorantın başının altından çıktı bunlar abarttılar hile koruma işini
Evet açıkcası ben bile donanım banı beklemiyordum. Sadece hesap banı atarlar geçerler diye düşünüyordum. Ekstra olarak IMEI ye ban atmışlar nasıl çözücem orası bilinmezlik.

ne yapmalarıın bekliyordun hilelerin oyuna para harcayan oyuncuların zevkini mahvetmesini ve şirketin para kaybetmesini mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt