Typh Diamond Üye Katılım 24 Tem 2022 Mesajlar 320 Beğeniler 60 28 Ara 2024 #1 Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, rsthostsun açık kaynak kodlarına erişmemin bir yolu var mı?
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, rsthostsun açık kaynak kodlarına erişmemin bir yolu var mı?
L lol1337 Uzman Üye Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 563 Beğeniler 59 28 Ara 2024 #2 kaynak kodlarina gerek oldugunu dusunmuyorum yazilim bilgin biraz varsa kendinde yapabilirsin veya senin icin kodlayabilirim.
kaynak kodlarina gerek oldugunu dusunmuyorum yazilim bilgin biraz varsa kendinde yapabilirsin veya senin icin kodlayabilirim.
Typh Diamond Üye Katılım 24 Tem 2022 Mesajlar 320 Beğeniler 60 28 Ara 2024 #3 lol1337' Alıntı: kaynak kodlarina gerek oldugunu dusunmuyorum yazilim bilgin biraz varsa kendinde yapabilirsin veya senin icin kodlayabilirim. Genişletmek için tıkla ... yazılım tarafında çok bilgim yok hocam o programın kaynak kodlarına erişmem gerekiyor da yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
lol1337' Alıntı: kaynak kodlarina gerek oldugunu dusunmuyorum yazilim bilgin biraz varsa kendinde yapabilirsin veya senin icin kodlayabilirim. Genişletmek için tıkla ... yazılım tarafında çok bilgim yok hocam o programın kaynak kodlarına erişmem gerekiyor da yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum