İnceleniyor Roxie Client NoRes Emulator v2.0 - Val 102, VAL 5 FIX*

Lobide falan beklesek 15 20 dakika sonra oyuna girsek customda hvh atsak sonra bu dongude devam edbilir miyiz
lobide beklemek sonra sıraya girmek val5 sebebi ama denemek istiyorsanız bekledikten sonra f6 basın ve girmeyi deneyin başarısızsa zaten f6 bastığınız anda val5 yersiniz

lobide beklemek sonra sıraya girmek val5 sebebi ama denemek istiyorsanız bekledikten sonra f6 basın ve girmeyi deneyin başarısızsa zaten f6 bastığınız anda val5 yersiniz
Adam kettleda sevgi kaynatiyordu eline sağlık

temel egitimi bitirip maca girdim 4-1 de falan ff verdiler legit oynuyodum zaten mac baslattım tekrar bozdukları icin tekrar baslattım ama ajan sectikten 5-10 saniye sonra 102 yedim emuyu tekrar baslatıp maca girdim 2 tur oynadım ban yedim.
büyük ihtimalle temp ban yedin sebebi reauth döngüsü. aklında bulunsun maç bozulduysa tekrar sıraya girmeden önce f6 bas sonra sıraya girmeyi dene kullandığın hile public veya detect mi?

temp yedim rage de açmadım hiç full legittim ama bu temp'i direk nasıl kaldırırız beklemem gerekiyor bi 1 2 saat
büyük ihtimalle temp ban yedin sebebi reauth döngüsü. aklında bulunsun maç bozulduysa tekrar sıraya girmeden önce f6 bas sonra sıraya girmeyi dene kullandığın hile public veya detect mi?

evet temp ban yedim
bunu kullanıyordum

emu kaynaklı değil sadece. benim arkadaş emu yada hile kullanmıyor ama temp ban yedi hiç bişi kullanmadığı halde. riot cliente giriş yapıp çıkış yapınca hesabı açılıp tekrar girebiliyodu
vgkya silent update geldi hocam 1 maça ban ban yiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt