roblox script help

Aleryon

Diamond Üye
Öncelikle sa petsim 99 oyununda trade sc4m scripti yapmak istiyorum nasıl ypaaiblirm öğretebilecek var mı ya birisi bu scripti açtığında ekranında sahteden bi menü fln gelsin yada büsbüyük bi yükleniyor ekranı olsun arka planı göremesin arka plandada posta yoluyla önemli petlerini ve elmaslarını bana gönderecek bi script yazmak istiyorum yapak zeka yardım etmiyor nasıl yapabilirm

anlaşılan script bilen bir kişiş bile yok

Son düzenleme:
Öncelikle sa petsim 99 oyununda trade sc4m scripti yapmak istiyorum nasıl ypaaiblirm öğretebilecek var mı ya birisi bu scripti açtığında ekranında sahteden bi menü fln gelsin yada büsbüyük bi yükleniyor ekranı olsun arka planı göremesin arka plandada posta yoluyla önemli petlerini ve elmaslarını bana gönderecek bi script yazmak istiyorum yapak zeka yardım etmiyor nasıl yapabilirm

anlaşılan script bilen bir kişiş bile yok
Öyle bişey maks şöyle olur adamla aynı serverdaysan yapabşliesin aktarma ve remote eventleri dogru firelaman gerek fakat onlar kinit kullandıgı için öyle bişey yapamazsın

mail stealer ne oluyor kirve
ya başıma gelen şu scripti çalıştırdığımda uzun sürecek ve ekranı kaplanyan bi loading ekranı verdi arka planda petmailden petleri ve elmasları kendi hsabına yollamış bunu nasıl öğrenebilirim
Remote evetni firlemen gerek ama sunucunun 💯sen oldugunu dogrulaman lazim

mail stealer ne oluyor kirve
ya başıma gelen şu scripti çalıştırdığımda uzun sürecek ve ekranı kaplanyan bi loading ekranı verdi arka planda petmailden petleri ve elmasları kendi hsabına yollamış bunu nasıl öğrenebilirim
loading ekranı bekletmek için yapıyolar wait koyuyolardır kendin ogrenmeye çalış

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt