Çözüldü Roblox hesap çalma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qxc1v

Bronz Üye
Beyler merak etmeyin roblox oynayan biri deilim benim kardeşimin arkadaşının hesabını çalmışlar çalanlarda bizim binadan birkaç salak nası yaptıklsrı fln belli deil bu gerizekalılarda laf dinlemiyo vermiyo hesabı hesap çalma bilen varsa yardımcı olabilir mi.

Beyler merak etmeyin roblox oynayan biri deilim benim kardeşimin arkadaşının hesabını çalmışlar çalanlarda bizim binadan birkaç salak nası yaptıklsrı fln belli deil bu gerizekalılarda laf dinlemiyo vermiyo hesabı hesap çalma bilen varsa yardımcı olabilir mi.
cookie stealer ile cookie alıp o şekilde giriş yapabilirsin başka çözümü yok veya eski id li hesapların şifreleri genelde aynı oluyor birini patlatsan diğer eski hesaplara da giriş sağlayabilirsin fakat hepisinin içi boş. İyi Forumlar :D

Eğer arkadaşları craftrise oynuyorsa nicklerini yaz belki roblox şifresiyle aynı yapmışlardır epostasınıda zorlarız

Son düzenleme:
git bitane karambit al tehdit et cocukları korkut :kappasmiley: (saka yapıyorum bu arada hesabı calan cocukların bilgisayarına bir logger sokmayı basarırsan kayıtlı sifrelerden cocukların koydugu yeni sifreyi öğrenme ihtimalin olabilir veya hesabı geri almak istersen roblox supporta yaz yardımcı oluyorlar)

büyük ihtimal rat atmışlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt