Çözüldü Roblox executor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkanbro94

Normal Üye
Arkadaşlar paralı veya parasız bildiğiniz virüssüz ve mining yapılmayan herhangi bir roblox executor aktif var mı?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
öyle bir executor yok maalesef paralılar bile temiz olmuyor

Arkadaşlar paralı veya parasız bildiğiniz virüssüz ve mining yapılmayan herhangi bir roblox executor aktif var mı?
solara var rat
yeni bi tane daha çıktı o da rat
wave var paralı en çok kullanılan onda da rat var (elemanlar paralı sattığı şeye bile rat atmış) türklerden gerçekten bir şey alınmaz

solara beta var ratlı falan diyolar ama rat oldugunu dusunmuyorum 1 aydır aktif kullanıyorum
forumda elemanın biri dosyayı attı ratlı çıktı senin yerinde olsam pcye format atarım

öyle bir executor yok maalesef paralılar bile temiz olmuyor
wave var hocam bu arada kullandınmı bilmem ama 3 ay kullandım

burası hocam

solara beta var ratlı falan diyolar ama rat oldugunu dusunmuyorum 1 aydır aktif kullanıyorum
yürüyen rat qwewqewqeq

solara var rat
yeni bi tane daha çıktı o da rat
wave var paralı en çok kullanılan onda da rat var (elemanlar paralı sattığı şeye bile rat atmış) türklerden gerçekten bir şey alınmaz

forumda elemanın biri dosyayı attı ratlı çıktı senin yerinde olsam pcye format atarım
aga wave temiz bu arada

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
wave var hocam bu arada kullandınmı bilmem ama 3 ay kullandım

burası hocam

yürüyen rat qwewqewqeq

aga wave temiz bu arada
yaw ne temizi en dolusu wave asıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt