ozkanbro94
Normal Üye
Arkadaşlar paralı veya parasız bildiğiniz virüssüz ve mining yapılmayan herhangi bir roblox executor aktif var mı?
anladım teşekkürler eskiden fluxus vardı sağlamdı 1 yıl kullanmıştım şimdilerde herşey virüslü ve temiz olmuyoöyle bir executor yok maalesef paralılar bile temiz olmuyor
Knk ben vega kullanıyorum key sistemi fln kolay 40 saatlik key veriyo delta fln var onunda gücü bana göre iyi değil vega kullan knk benceanladım teşekkürler eskiden fluxus vardı sağlamdı 1 yıl kullanmıştım şimdilerde herşey virüslü ve temiz olmuyo
solara var ratArkadaşlar paralı veya parasız bildiğiniz virüssüz ve mining yapılmayan herhangi bir roblox executor aktif var mı?
forumda elemanın biri dosyayı attı ratlı çıktı senin yerinde olsam pcye format atarımsolara beta var ratlı falan diyolar ama rat oldugunu dusunmuyorum 1 aydır aktif kullanıyorum
wave var hocam bu arada kullandınmı bilmem ama 3 ay kullandımöyle bir executor yok maalesef paralılar bile temiz olmuyor
Arkadaşlar paralı veya parasız bildiğiniz virüssüz ve mining yapılmayan herhangi bir roblox executor aktif var mı?
yürüyen rat qwewqewqeqsolara beta var ratlı falan diyolar ama rat oldugunu dusunmuyorum 1 aydır aktif kullanıyorum
aga wave temiz bu aradasolara var rat
yeni bi tane daha çıktı o da rat
wave var paralı en çok kullanılan onda da rat var (elemanlar paralı sattığı şeye bile rat atmış) türklerden gerçekten bir şey alınmaz
forumda elemanın biri dosyayı attı ratlı çıktı senin yerinde olsam pcye format atarım
yaw ne temizi en dolusu wave asılwave var hocam bu arada kullandınmı bilmem ama 3 ay kullandım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburası hocam
yürüyen rat qwewqewqeq
aga wave temiz bu arada
Kaynak?solara var rat
yeni bi tane daha çıktı o da rat
wave var paralı en çok kullanılan onda da rat var (elemanlar paralı sattığı şeye bile rat atmış) türklerden gerçekten bir şey alınmaz
forumda elemanın biri dosyayı attı ratlı çıktı senin yerinde olsam pcye format atarım
oqef Async rat var. demişKaynak?