Roblox Api + Inject

sniggers

Diamond Üye
Merhaba Cheatglobal Kullanıcıları
Sizlere forlornicusun yaptığı ücretsiz roblox executorlerinde kullanılan %83 unc ratesi olan apisini paylaşıyorum
bu apiyi ve injecti kullanarak kendi executorunuzu yapabilirsiniz tek yapmanız gereken
-Menü yapmak
-3 buton eklemek (clear) (inject) (execute)
-Düzgünce apileri bağlayıp koda koymak (videoda gösteriyor basitçe)
Visual Studio 2022 C# Gereklidir

İndirme linki:
Virustotal linkleri
Api vt =
Inject vt =

Nasıl yapacağınıza ait video = Video

Merhaba Cheatglobal Kullanıcıları
Sizlere forlornicusun yaptığı ücretsiz roblox executorlerinde kullanılan %83 unc ratesi olan apisini paylaşıyorum
bu apiyi ve injecti kullanarak kendi executorunuzu yapabilirsiniz tek yapmanız gereken
-Menü yapmak
-3 buton eklemek (clear) (inject) (execute)
-Düzgünce apileri bağlayıp koda koymak (videoda gösteriyor basitçe)
Visual Studio 2022 C# Gereklidir

İndirme linki:
Virustotal linkleri
Api vt =
Inject vt =

Nasıl yapacağınıza ait video = Video
Şükür virüssüz executor bulabilecek kardeşim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

"Open Source" xd

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanka open source değil bu sadece dlleri kullanarak injection loader yapıyosun ve sanırsam hack var

"Open Source" xd
Api demiş sana sadece injectorü ve dll sağlamış bununla sadece kendine gidip hile menü yapacaksın kafana göre ve kullanacaksın apiyi bağlayıp ne anlatıyorsun tam olarak?

Api demiş sana sadece injectorü ve dll sağlamış bununla sadece kendine gidip hile menü yapacaksın kafana göre ve kullanacaksın apiyi bağlayıp ne anlatıyorsun tam olarak?
open source başlığı altında paylaştığı için mantıken apinin ve inject dllnin open source olması gerekiyor dostum

api'ye dnspy ile baktım temiz gibi diger dllye bakmadım inceleyip kullanin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt