Onlyazrav1 Strive Master Üye Katılım 7 Nis 2026 Mesajlar 1,310 Beğeniler 389 Dün 21:41 da #31 xdaxad' Alıntı: napıcaz abi (cortex paste) Genişletmek için tıkla ... kesin öyledir eski strivedaki konularıma bak napcanı anlarsın pastemi değilmi diye
xdaxad' Alıntı: napıcaz abi (cortex paste) Genişletmek için tıkla ... kesin öyledir eski strivedaki konularıma bak napcanı anlarsın pastemi değilmi diye
xdaxad 7/24 covergirl Master Üye Katılım 1 Nis 2024 Mesajlar 1,520 Beğeniler 209 Yaş 26 İletişim Dün 21:41 da #32 Onlyazrav1' Alıntı: kesin öyledir eski strivedaki konularıma bak napcanı anlarsın pastemi değilmi diye Genişletmek için tıkla ... ok
Onlyazrav1' Alıntı: kesin öyledir eski strivedaki konularıma bak napcanı anlarsın pastemi değilmi diye Genişletmek için tıkla ... ok
xdaxad 7/24 covergirl Master Üye Katılım 1 Nis 2024 Mesajlar 1,520 Beğeniler 209 Yaş 26 İletişim Dün 21:42 da #33 Fipp' Alıntı: yanlız ben oynayacağım hesapta 3 maç rage attım sorun olmaz inş oyun ortasında falan Genişletmek için tıkla ... yok babus aras kargo
Fipp' Alıntı: yanlız ben oynayacağım hesapta 3 maç rage attım sorun olmaz inş oyun ortasında falan Genişletmek için tıkla ... yok babus aras kargo
Fipp Get Good, Get ByeNet! Master Üye Katılım 15 Haz 2026 Mesajlar 1,728 Beğeniler 532 Yaş 17 Dün 21:49 da #35 sormazwd' Alıntı: gelsin Genişletmek için tıkla ... gelmeyecek kızıyorlar sonra ai'ye at çözmeye çalış belki yaparsın
sormazwd' Alıntı: gelsin Genişletmek için tıkla ... gelmeyecek kızıyorlar sonra ai'ye at çözmeye çalış belki yaparsın
J JeffreyE Platinum Üye Katılım 14 Haz 2026 Mesajlar 124 Beğeniler 36 Dün 22:30 da #36 Fipp' Alıntı: o bir şeye yaramıyor onu ben 3131 yapıyom normalde paylaşcam diye öyle birşeyler slaladım Genişletmek için tıkla ... Yine de yöntem olarak vgc.exe'nin kendi belirttiği sürümü kullanmak daha sağlıklıdır.
Fipp' Alıntı: o bir şeye yaramıyor onu ben 3131 yapıyom normalde paylaşcam diye öyle birşeyler slaladım Genişletmek için tıkla ... Yine de yöntem olarak vgc.exe'nin kendi belirttiği sürümü kullanmak daha sağlıklıdır.