Revoarte Wolftü Hilesi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brsbrnc

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bugün Revoarte Wolftü hilesini kullanayım dedim siteye giriş yapamadım hosts dosyamı resetlemek için etc kısmında yer alan hosts dosyasına baktığımda

31.31.31.31 www.cheatglobal.com
31.31.31.31 cheatglobal.com
31.31.31.31 aimcheats.net
31.31.31.31
31.31.31.31 aimcheats.org
31.31.31.31

bunların olduğunu gördüm cidden acınası bir durum aynı zamanda cg loaderinin hosts dosyasına baktığımda Revoartenin sitesinin yer almadığını görüyorum

@Dreamfancy @Genisys bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz neydi kural bizi engelleyeni bizde engellerizdi yanlış hatırlamıyorsam gereği yapılcakmı​

Bugün Revoarte Wolftü hilesini kullanayım dedim siteye giriş yapamadım hosts dosyamı resetlemek için etc kısmında yer alan hosts dosyasına baktığımda

31.31.31.31 www.cheatglobal.com
31.31.31.31 cheatglobal.com
31.31.31.31 aimcheats.net
31.31.31.31
31.31.31.31 aimcheats.org
31.31.31.31

bunların olduğunu gördüm cidden acınası bir durum aynı zamanda cg loaderinin hosts dosyasına baktığımda Revoartenin sitesinin yer almadığını görüyorum

@Dreamfancy @Genisys bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz neydi kural bizi engelleyeni bizde engellerizdi yanlış hatırlamıyorsam gereği yapılcakmı​
cidden komik

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
revoartenin sitesini atar mısın

300.000 Kişinin revoarte sitesine girememesi
100 kişinin cheatglobal sitesine girememesi

mantıklı gelmiyor :D

olur böyle şeyler iyi günler herkese polemiğin büyümemesi için konu yeni cevaplara kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt