Reverse tool

ryxme

Efsane Üye
Merhaba,birkaç gündür pek aktif olamıyorum ama güzel bir reverse engineering projem var.

Python obfuscatorlarınızı atın,test edelim.Bu videoda pyarmor source cıkarılmaz diyen arkadaşlara gelsin.

Kolay gelsin reverse tool sadece python için mi geçerli?

Test aşamasında dahala, neredeyse tüm obflerde çalışıyor.Sizdende yardım istiyorum zaten,obfuscator atın, söyleyin diye.
Size dmden obflenmiş bir lua atmak isterim eğer kırarsanız ve isterseniz bana da atabilirsiniz

Merhaba,birkaç gündür pek aktif olamıyorum ama güzel bir reverse engineering projem var.

Python obfuscatorlarınızı atın,test edelim.Bu videoda pyarmor source cıkarılmaz diyen arkadaşlara gelsin.

Pyarmor 9.0.7 bulunuyor.
Link:
Pass: 1
(EXE'ye çevirmediğim için VT atmama gerek yok.)

Pyarmor 9.0.7 bulunuyor.
Link:
Pass: 1
(EXE'ye çevirmediğim için VT atmama gerek yok.)
Merhaba,birincisi dikkat edersen attığınız dosyaları reverselemiyorum.Attığınız obfuscatorları test ediyorum.2. de attığım videoda öcalanınkıllıbacaklarıarmor9.0.7 ye değilde Pyarmor 9.0.7 korumasına reverse atıyorum.Dahalada sizlerden obfuscator örnekleri bekliyorum,test edelim.

Merhaba,birincisi dikkat edersen attığınız dosyaları reverselemiyorum. Attığınız obfuscatorları test ediyorum. 2. de attığım videoda öcalanınkıllıbacaklarıarmor9.0.7 ye değilde Pyarmor 9.0.7 korumasına reverse atıyorum.Dahalada sizlerden obfuscator örnekleri bekliyorum,test edelim.
"pyarmor source cıkarılmaz"
Obfuscator ve pyarmor kullanmışsın. Kodu başlattığında, çalışma zamanında obfuscator kodu tekrar çözüyor ve bellekte kodun çözülmüş hali görünüyor. Bu sayede string araması yaparak orijinal kodu bulabiliyorsun, yani sadece kendi yaptığın şeyi çözebilirsin.

"pyarmor source cıkarılmaz"
Obfuscator ve pyarmor kullanmışsın. Kodu başlattığında, çalışma zamanında obfuscator kodu tekrar çözüyor ve bellekte kodun çözülmüş hali görünüyor. Bu sayede string araması yaparak orijinal kodu bulabiliyorsun, yani sadece kendi yaptığın şeyi çözebilirsin.
Alakası yok pyarmor ile proje attım içinden geçti

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt