Test aşamasında dahala, neredeyse tüm obflerde çalışıyor.Sizdende yardım istiyorum zaten,obfuscator atın, söyleyin diye.hangi obflerde calisiyo
Size dmden obflenmiş bir lua atmak isterim eğer kırarsanız ve isterseniz bana da atabilirsinizTest aşamasında dahala, neredeyse tüm obflerde çalışıyor.Sizdende yardım istiyorum zaten,obfuscator atın, söyleyin diye.
reynanın obfi vardi calisiyo mu ondaTest aşamasında dahala, neredeyse tüm obflerde çalışıyor.Sizdende yardım istiyorum zaten,obfuscator atın, söyleyin diye.
Merhaba,birkaç gündür pek aktif olamıyorum ama güzel bir reverse engineering projem var.
Python obfuscatorlarınızı atın,test edelim.Bu videoda pyarmor source cıkarılmaz diyen arkadaşlara gelsin.
Merhaba,birincisi dikkat edersen attığınız dosyaları reverselemiyorum.Attığınız obfuscatorları test ediyorum.2. de attığım videoda öcalanınkıllıbacaklarıarmor9.0.7 ye değilde Pyarmor 9.0.7 korumasına reverse atıyorum.Dahalada sizlerden obfuscator örnekleri bekliyorum,test edelim.Pyarmor 9.0.7 bulunuyor.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pass: 1
(EXE'ye çevirmediğim için VT atmama gerek yok.)
"pyarmor source cıkarılmaz"Merhaba,birincisi dikkat edersen attığınız dosyaları reverselemiyorum. Attığınız obfuscatorları test ediyorum. 2. de attığım videoda öcalanınkıllıbacaklarıarmor9.0.7 ye değilde Pyarmor 9.0.7 korumasına reverse atıyorum.Dahalada sizlerden obfuscator örnekleri bekliyorum,test edelim.
Alakası yok pyarmor ile proje attım içinden geçti"pyarmor source cıkarılmaz"
Obfuscator ve pyarmor kullanmışsın. Kodu başlattığında, çalışma zamanında obfuscator kodu tekrar çözüyor ve bellekte kodun çözülmüş hali görünüyor. Bu sayede string araması yaparak orijinal kodu bulabiliyorsun, yani sadece kendi yaptığın şeyi çözebilirsin.