FiddLer
Diamond Üye
Merhaba sevgili dostlar, reverse engineering projelerinde işinizi görecek hwid spoofer arşivini paylaşıyorum. Reverse projelerinde hangi amaçla kullanacağım ben bunu? Sorusunu soruyorsanız zaten gerçek bir reverser değilsiniz veya tersine mühendislikle en ufak bir alakanız bile yoktur. Bir programın hwid bilgilerini tespit etmek veya bir oyunun anti hile yazılımındaki tespit ettiği hwid bilgilerini algılamak ve yazılımlarınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz. Bir çok amaç için kullanılabilir Crâck vs. bunları sayıpta reverse işinden anlamayanlara ipucu vermeyeceğim.
Rar şifresi: cheatglobal
Download:
Not: Kullanırken dikkatli olun antivirüs ile taradım hiçbirinde rat vs. yok tamamen temiz ama sadece bazı spooferlar'da BSOD yani blue screen problemi var bunun dışında bir problem yok. Sadece dikkatli kullanın gözünüz açık olsun ne olur ne olmaz, iyi kullanımlar iyi çalışmalar.
Rar şifresi: cheatglobal
Download:
Not: Kullanırken dikkatli olun antivirüs ile taradım hiçbirinde rat vs. yok tamamen temiz ama sadece bazı spooferlar'da BSOD yani blue screen problemi var bunun dışında bir problem yok. Sadece dikkatli kullanın gözünüz açık olsun ne olur ne olmaz, iyi kullanımlar iyi çalışmalar.
Moderatör tarafında düzenlendi: