Reverse Engineering Projeleri için Hwid Spoofer Arşivi

FiddLer

Diamond Üye
Merhaba sevgili dostlar, reverse engineering projelerinde işinizi görecek hwid spoofer arşivini paylaşıyorum. Reverse projelerinde hangi amaçla kullanacağım ben bunu? Sorusunu soruyorsanız zaten gerçek bir reverser değilsiniz veya tersine mühendislikle en ufak bir alakanız bile yoktur. Bir programın hwid bilgilerini tespit etmek veya bir oyunun anti hile yazılımındaki tespit ettiği hwid bilgilerini algılamak ve yazılımlarınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz. Bir çok amaç için kullanılabilir Crâck vs. bunları sayıpta reverse işinden anlamayanlara ipucu vermeyeceğim.

Rar şifresi: cheatglobal
Download:

Not: Kullanırken dikkatli olun antivirüs ile taradım hiçbirinde rat vs. yok tamamen temiz ama sadece bazı spooferlar'da BSOD yani blue screen problemi var bunun dışında bir problem yok. Sadece dikkatli kullanın gözünüz açık olsun ne olur ne olmaz, iyi kullanımlar iyi çalışmalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuya virustotal ekleyin, 15 dakika içerisinde kaldıracağım.

Merhaba sevgili dostlar, reverse engineering projelerinde işinizi görecek hwid spoofer arşivini paylaşıyorum. Reverse projelerinde hangi amaçla kullanacağım ben bunu? Sorusunu soruyorsanız zaten gerçek bir reverser değilsiniz veya tersine mühendislikle en ufak bir alakanız bile yoktur. Bir programın hwid bilgilerini tespit etmek veya bir oyunun anti hile yazılımındaki tespit ettiği hwid bilgilerini algılamak ve yazılımlarınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz. Bir çok amaç için kullanılabilir Crâck vs. bunları sayıpta reverse işinden anlamayanlara ipucu vermeyeceğim.

Download:
VirusTotal:

Not: Kullanırken dikkatli olun antivirüs ile taradım hiçbirinde rat vs. yok tamamen temiz ama sadece bazı spooferlar'da BSOD yani blue screen problemi var bunun dışında bir problem yok. Sadece dikkatli kullanın gözünüz açık olsun ne olur ne olmaz, iyi kullanımlar iyi çalışmalar.
Ne işe yarıyor ben bir şey anlamadım spoofer mi yoksa ne?

Ne işe yarıyor ben bir şey anlamadım spoofer mi yoksa ne?
Reverse projelerinde hangi amaçla kullanacağım ben bunu? Sorusunu soruyorsanız zaten gerçek bir reverser değilsiniz veya tersine mühendislikle en ufak bir alakanız bile yoktur.
adam mala anlatır gibi anlatmış gayet açıklamış güzelce hala ne işe yarıyor diye soruyor musun cidden :D

bunu yükledim ama sonradan silsemde bilgisayarımı eski haline döndüremiyorum.

görev yöneticisini açınca kendiliğinden hmen kapatıyo googleden antivirüs programı indirmeye çalışınca bu sefer googleyi kapatıyor. telefondan anti virüs programını bilgisayara yuklerkende bu sefer kurulum yaparken antivirüs programını kapatıyor. 2 3 bilinmedik anti virüs programı indirdim onlarda virüsü algılamıyor.Synaptics isminde farklı uygulamalı programlar çıkıyor kapatınca yine açılıyor.
@ARTEMION format dışında tavsiyeniz var mı?

usb içindeki dosyaları gizli ye dönüştürüp 2 çeşit yapıyor dosyayı açınca örneğin 1 tane metin2 belgesi açınca cmd kullanarak açıyor.baska sitelerde gezinince arada ordakilerde kapanıyor

Download:

kaliteli paylaşım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt