Reverse Engineering bölümü hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0x58B

Efsane Üye
insanlar Crâck Request şeklinde açılacak olan konuyu CrâckMe adı altında açmayı ne zaman bırakır, bunun için bir uyarı eklemeyi düşünüyor musunuz?
Ayrıca geçerli bir cevap için, commercial nitelik taşımayan dosyalarda solution sunulurken tutorial kadar detaylı olmasa da en azından basit adımlar belirtilmeli, sonuçta bu kategorinin amacı şov yapmak değil olmamalı da.
Kategoride olabildiğince tartışmalar ve kışkırtma amaçlı yazılan mesajlar silinmeli, ve bunu yapmanın düzgün bir cezası olmalı.

Forumun ne kadar düzgün bir RE challenge bölümü benimsemek istediğini bilmiyorum ama ben sıradan bir challenges bölümünde olması gerekenleri yazdım, biraz da kendi fikirlerimi.
iyi akşamlar.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sonuna kadar katılıyorum, daha CrâckMe'nin ne anlama geldiğini bilmeyen bebeler elıne gecen her exeyı "x CrâckMe" diye atıp kategoriyi kirletiyor

Ayrıca commercial obfuscator'lerin kullanımını da doğru bulmuyorum ama konuların %90'lık bölümü commercial üzerine olduğundan (VMP, Themida etc.) muhtemelen bir önlem alınmayacaktır, söyleyeyim dedim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

Bir örnek vereyim mesela, sizce böyle konular açılması ve kategorinin kirletilmesi mantıklı mı? Adam yakuza client paylaşsam groax bir şey yapar mı diye anket konusu açıyor bana kalsa acilen yasaklanması gereken bir üye.

image.png

Bir örnek vereyim mesela, sizce böyle konular açılması ve kategorinin kirletilmesi mantıklı mı? Adam yakuza client paylaşsam groax bir şey yapar mı diye anket konusu açıyor bana kalsa acilen yasaklanması gereken bir üye.
tamamen yaşı belli bir kitle sayesinde içi boş bir saygınlık kazanmaya çalışan bir çocuk, tanıdığımdan değil yanlış anlaşılmasın.
açtığı konular bunu açıkça gösteriyor ki tepki toplamaya çalışıyor.

insanlar Crâck Request şeklinde açılacak olan konuyu CrâckMe adı altında açmayı ne zaman bırakır, bunun için bir uyarı eklemeyi düşünüyor musunuz?
Ayrıca geçerli bir cevap için, commercial nitelik taşımayan dosyalarda solution sunulurken tutorial kadar detaylı olmasa da en azından basit adımlar belirtilmeli, sonuçta bu kategorinin amacı şov yapmak değil olmamalı da.
Kategoride olabildiğince tartışmalar ve kışkırtma amaçlı yazılan mesajlar silinmeli, ve bunu yapmanın düzgün bir cezası olmalı.

Forumun ne kadar düzgün bir RE challenge bölümü benimsemek istediğini bilmiyorum ama ben sıradan bir challenges bölümünde olması gerekenleri yazdım, biraz da kendi fikirlerimi.
iyi akşamlar.
katılıyorum bende dostum sana

Konu içeriğine katılıyorum ama
sonuçta bu kategorinin amacı şov yapmak değil
Senin söylemen ironik oldu

Konu içeriğine katılıyorum ama

Senin söylemen ironik oldu
sorma, farketmediğimden değil, ben de kusursuz değilim sonuçta.
bir ceza varsa bana da uygulansın, ama forumdaki herkesin böyle olduğu gerçeğini de değiştirmiyor ve son zamanlarda çok bunaltmaya başladı.
ben bunu anlık bıkkınlık ruh haliyle yazdım ama geçmişte bu tür davranışları benim de yapmadığımın garantisini veremedim çünkü ben de bilmiyorum ve hatırlamıyorum illa ki olmuştur ama gereken uygulanırsa bunu gelecekte düşünmeye gerek kalmaz.
kendimi ihbar ettim sayılır daha ne yapayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt