- İletişim
Selamun aleykum herşeyi bir kenara bırakıp resellerlik yapmak istiyorum elimde boostlu sunucu falan var biraz teknik bilgim var nerden başlamalıyım
discord sunucum var site açarım ortagımda var yardım edebilecekben de yapmak istiyorum fakat tek yapılacak birşey değil siten discord sunucun olması gerek
belirli customere ulaşın panel çekin hocam diyeceğim tek şey budurdiscord sunucum var site açarım ortagımda var yardım edebilecek
panel satışımız bulunmakta discord.gg/lordsoftwareSelamun aleykum herşeyi bir kenara bırakıp resellerlik yapmak istiyorum elimde boostlu sunucu falan var biraz teknik bilgim var nerden başlamalıyım
panel almayı düşünmüyorum gereksiz iş daha yeni başlayacağım için parasını çıkartamampanel satışımız bulunmakta discord.gg/lordsoftware
aklımda 2 tane ürün var yeni çıkanlardan ama şu siteyi halledersem gerisi basit gibipanel cek yada divinenin falan resell ol
reseller alırızpanel almayı düşünmüyorum gereksiz iş daha yeni başlayacağım için parasını çıkartamam
yeni çıkan ve her saat başı driver güncellenen bir ürünümüz var discord.gg/lordsoftware gelerek incelebilirsinaklımda 2 tane ürün var yeni çıkanlardan ama şu siteyi halledersem gerisi basit gibi
https://cheatglobal.com/konu/discord-voucher-bots-altyapi.64849/panel almayı düşünmüyorum gereksiz iş daha yeni başlayacağım için parasını çıkartamam