kırılsa da önemli değil fakat kırılması zor olması bizim için yeterli. Gereken korumaları dll e eklemeyi düşünüyorum zaten. Olası bir dll çekilmesinde dll i inject ederken aynı stepdeki gibi loaderdan inject etmediği için puf bioshiç bir program kırılımaz değildir siz iyisini yaparsanız baskası gelir kendi bildiği güçlü methodla kırar
korumayı loader değilde dll'e yapmayı hiç düşündünmü?kırılsa da önemli değil fakat kırılması zor olması bizim için yeterli. Gereken korumaları dll e eklemeyi düşünüyorum zaten. Olası bir dll çekilmesinde dll i inject ederken aynı stepdeki gibi loaderdan inject etmediği için puf bios
ben neyden bahsediyorum gibi duruyor. Fakat yine de bir loader gerekiyor ya hanikorumayı loader değilde dll'e yapmayı hiç düşündünmü?
Okumuyor ki adamlar spam için neler neler yazıyorlar bir bilsenben neyden bahsediyorum gibi duruyor. Fakat yine de bir loader gerekiyor ya hani
nie spam yapiyim?Okumuyor ki adamlar spam için neler neler yazıyorlar bir bilsen
öyle maalesef çok sadekanka konudan bağımsız arayüz sanki biraz dandik, geliştirirsen daha güzel olabilir gibi