Rena Client Crâcked By Ethereum

canbozokresmi

Diamond Üye
İletişim
"Moderatör Not: Cracked konuları moderatörler tarafından kontrol edilmez; hatta popüler kullanıcılar bile bir sonraki güncellemede dosya içine virüs ekleyebilir. Dolayısıyla, bu tür yazılımları kullanmak tamamen kendi sorumluluğunuzdadır."
RENA CLIENT Crâcked BY ETHEREUM

DW

Çalıştığına Dair Video

so protected loader 🙂
(düzenleme dw çalışmıyorsa discordda rastgele bir dme atıp tekrar indirmeyi deneyin)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aklıma gelmişti bir şeyler kesin olur diyordum oldu awıuoygahd

zaten crackledim bunu ben, minecraft paylaşacak kadar düşmediğim için atmadım hatta ve hatta dll bile çekmedim.
saçma sapan obfsi olan loaderları bulup milletin parasına göz koyuyorsunuz, adam yeni birşey yapmış heyecanla 3 gün paylaşmış hevesini kursağında bırakıyorsunuz, aranızda hüsumet olsa neyse diyeceğim.
iyi oyunlar size

zaten crackledim bunu ben, minecraft paylaşacak kadar düşmediğim için atmadım hatta ve hatta dll bile çekmedim.
saçma sapan obfsi olan loaderları bulup milletin parasına göz koyuyorsunuz, adam yeni birşey yapmış heyecanla 3 gün paylaşmış hevesini kursağında bırakıyorsunuz, aranızda hüsumet olsa neyse diyeceğim.
iyi oyunlar size

Valla dostum hevesi kursagında kalmadı bence kimse benim loaderımı kıramaz diye yorum yapmamalıydı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyi oyunlar size

rathereum paylasmis reis bosver hic laf etme

1 hafta once ahmetın pesınde gezıyordun noldu dıger arkadaslarına senı tercıh edınce sımdıde baskasının kopegımı oldun
pesinde mi geziyordum :D? kendimi yakın bir arkadasımdı ve yaptıgı kahpelikten sonra dostlugumu bitirdim bu kadar olay dcde yazdıgım seyler zoruna gitti herhalde de sunucudan banladin bide :DDDDDD

iyi oyunlar size

kankam milletin kendi obfsi yok themida 3.x kullanıyorlar ve unpackerı githubda yayımlanmış durumda auth kırmak için x64dbgla veya ida kullanarak rahat rahat kırabilirsin
adamlar 0 dan uğraşarak proje yapmış (tahminimce) @yektaxx kardeşim themida kullanma

iyi oyunlar size

kimsenin heyecanını kursağında bıraktığımız yok

hileyi çıkartırken ahmet gibi step pasteye benzemez 🙂

700 satırında koruma var kımse kıramaz gibi söylemlerle bize sallamaya ve diğer peşindekilerle algı yaratmaya çalıştığından berli aramızda husumet var evet.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt