Red Dead Rempition

beratlarınberat

Silver Üye
arkadaşlar elimde red dead rempition 2 var epic games aldım yükledim fakat oyun başladığında karlar felan yok olup duruyordu anlık takılmalar oluyordu bu yüzden satmak istedim oyunu 300 tl ye aldım 200 e bırakırım pazarlık belki yaparım takas ise şöyle valorantta bir vandal yada bıçak skini olan hesapla takas yaparım bıçak yada vandal fark etmez ikiside olur ben bazı resmi sitelerde satmaya çalıştım isim vermek istemiyorum fakat cheat global daha iyi olabilir diye düşündüm buradada ilan veriyorum almak isteyen lütfen söylesin arkadaşlar bakın d0landırıcı değilim sizde beni dolandırmassanız sevinirim gmail şifresini ve adını size vereceğim almak isteyen lütfen yazsın

ayrıca hesapta bir tane daha paralı oyun var mud runner içinde gta 5 var ama online giremiyosunuz çünkü para hilesi yaptığım için ban yedim biliyorum fazla uzattım:)

discord:Berat Han#5199

file:///C:/Users/berat/Pictures/Screenshots/Ekran%20Görüntüsü%20(3).png (linki kopyala yapıştır yaparak hesabı görebilirsiniz)

Son düzenleme:
arkadaşlar elimde red dead rempition 2 var epic games aldım yükledim fakat oyun başladığında karlar felan yok olup duruyordu anlık takılmalar oluyordu bu yüzden satmak istedim oyunu 300 tl ye aldım ben 300 tl ye aldım 200 e bırakırım pazarlık belki yaparım takas ise şöyle valorantta bir vandal yada bıçak skini olan hesapla takas yaparım bıçak yada vandal fark etmez ikiside olur ben bazı resmi sitelerde satmaya çalıştım isim vermek istemiyorum fakat cheat global daha iyi olabilir diye düşündüm buradada ilan veriyorum almak isteyen lütfen söylesin arkadaşlar bakın d0landırıcı değilim sizde beni dolandırmassanız sevinirim gmail şifresini ve adını size vereceğim almak isteyen lütfen yazsın

ayrıca hesapta bir tane daha paralı oyun var mud runner içinde gta 5 var ama online giremiyosunuz çünkü para hilesi yaptığım için ban yedim biliyorum fazla uzattım:)

Berat Han#5199

file:///C:/Users/berat/Pictures/Screenshots/Ekran%20Görüntüsü%20(3).png (linki kopyala yapıştır yaparak hesabı görebilirsiniz)
steam indirimleri yaklaşıyor eğer senin dediğin fiyattan daha yüksek olursa steamde alıcam senden reis satılmazsa altı üstü bir kaç gün kaldı steam indirimlerine :D ek olarak gta dab nasıl ban yedin la ben de herkesi kafese falan tıktım bir sürü şey yaptım 30 gün yedim sen nasıl perma yedin :D

Aracısız iş yapma . Siteler boşuna mı duruyor ? azıcık komisyon ile güvendesin en azından

kanka bu sattığın şeyi en son kaça bırakıyorsun yada iletişim adresi verirmisin ?

kanka bu sattığın şeyi en son kaça bırakıyorsun yada iletişim adresi verirmisin ?
whatsapp tan yazabilirsin tel: 05527212455
taş çatlasın 175
whatsapp tan yazabilirsin tel: 05527212455

taş çatlasın 175
175 altı bırakırsam knkm benim karım pek olmuyor çünkü oyunu 300 e aldım
Aracısız iş yapma . Siteler boşuna mı duruyor ? azıcık komisyon ile güvendesin en azından
kanka sitelerde pek fazla kişi görmüyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt