Rapor Sistemi

Sizce böyle birşey gelmeli mi ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Weis

Uzman Üye
Bu spammerler yüzünden modlar gereksiz uğraşıyor diye düşünüyorum çünkü bir keresinde 65 tane rapor gelmişti L3G ye bunun gibi neredeyse her gün geliyordur eminim.
Mesela rapor sistemi daha da gelistirilse seçenekler vs. eklense işte örnek veriyorum.
Spam yaptı.
Gereksiz konu açtı.
Hakaret, küfür,argo kelime kullandı.
Yetkililere hakaret küfür argo kelime kullandı.
Reklam yaptı
Bunun gibi rapor sistemi getirilse
Yapay zeka vs. eklense
Rapor sisteminde örnek veriyorum 20 rapor yediğinde spamdan bir ceza alsa vs.
Çok daha iyi olur gibi geliyor bana.

Kesinlikle gelmeli.
Hem modlar rahatlamış olur

Katılıyorum gereksiz o kadar yorum var ki adam konuyu okumadan altına yorum atıyor mesaj sayısını tamamlamak için

Fark eden birşey olmaz, sonuç olarak giden rapor sayısı azalmıyor. Sadece yazacağınız 3-5 kelimeyi kısaltmış olursunuz.

Bu spammerler yüzünden modlar gereksiz uğraşıyor diye düşünüyorum çünkü bir keresinde 65 tane rapor gelmişti L3G ye bunun gibi neredeyse her gün geliyordur eminim.
Mesela rapor sistemi daha da gelistirilse seçenekler vs. eklense işte örnek veriyorum.
Spam yaptı.
Gereksiz konu açtı.
Hakaret, küfür,argo kelime kullandı.
Yetkililere hakaret küfür argo kelime kullandı.
Reklam yaptı
Bunun gibi rapor sistemi getirilse
Yapay zeka vs. eklense
Rapor sisteminde örnek veriyorum 20 rapor yediğinde spamdan bir ceza alsa vs.
Çok daha iyi olur gibi geliyor bana.
İnan bu sistem açıklarından dahi faydalancak insanlar var. Problem yok üyelerimizin çoğu bilinçli olduğu için gördükleri kişiyi raporluyolar olan rapor sayısının yüksek olması aynı yorumu 3-4 kişinin raporlamısyla oluyor. Siz insanları rahatsız edenleri raporlasanız yeterli olur bizim görevimiz zaten rahatsızlık vermemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt