Arıyorum Rapid triggerli düşük ms klavye arıyorum

0FFXLINEZX

Efsane Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
olabildiğince düşük ms sahip rapidli klavye arıyorum bütcem çok yok satan varsa bana ulasabilirmi veya klavye önerebilcek

steelseries apex pro
overpriced klavye aynı özellikleri olan klavyeyi %50 daha ucuza bulursun ayrıca söylediğin klavye 0.7ms. bütçe hakkında net bir şey söylersen yardımcı olabilirim fakat az bütçem var demişsin 0.01ms rapid triggerlı klavye ucuza bulabileceğini sanmıyorum en üst segmentteler zaten

overpriced klavye aynı özellikleri olan klavyeyi %50 daha ucuza bulursun ayrıca söylediğin klavye 0.7ms. bütçe hakkında net bir şey söylersen yardımcı olabilirim fakat az bütçem var demişsin 0.01ms rapid triggerlı klavye ucuza bulabileceğini sanmıyorum en üst segmentteler zaten
Bende var ve 0.1ms başka 0.1 ms bilmiyorum o yuzden bunu yazdım

Bende var ve 0.1ms başka 0.1 ms bilmiyorum o yuzden bunu yazdım
öncelikle 0.1 ms ile 0.01 ms aynı şey değil diye biliyorum, ayrıca internette baktığında hem kendi sitesinde hem başka kaynaklarda 0.7ms yazıyor.

Razer Huntsman V3 Pro Mini alabilirsin​

kral önerin varmı ms düşük olsun

rapid trigger özelliği var ayrıca gayet kaliteli diye biliyorum fakat ms açısından bilgim yok araştırabilirsin eğer ms değeride sana uyuyorsa almanı tavsiye ederim, eğer alıcaksan kupon kodları oluyor az olsada indirim sağlıyor onlarada bakabilirsin :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt