🤖 Random Hesap Satıcıları İçin Ücretsiz Kasa Açma Botu 🤖

Lightning 

Yönetici
İletişim
Botun Amacı Belirlediğiniz Roldeki Kişiler Komutu Kullandığında Dm Yoluyla Belirlediğiniz Txt Dosyasındakı Random Bir Satırı ( Hesabı ) Gönderir
Botun Eksikleri Olursa Yazınız - kasaconfig kısmından düzenliyebilirsiniz rol idlerini isimlerini hesapları ise kasaconfigte belirttiğiniz txt dosya ısmıne yazınız.
Komutu Değiştirmek İçin İndex Kısmından !kasaac komutunu aratıp Değiştirebilirsiniz.
Komut Kullanım : !kasaac kasatürü ( örnek : !kasaac vipkasa )
[ Geliştirebilirsiniz Embed Felan Eklemedim Size Kalmış o ]

[ ]
Vt eklememe gerek yok galiba varsa yazın
Deneyenler Yorum Veya Tepki Bırakırsa Güzel Olur
Ufak Bir Not Bundan Daha Kötü Bir Bot İtemsatışta 100 tl ye satılıyordu Belki İhtiyacı Olan Vardır Diye Düşündüm
İSTEK BOT VARSA YAZIN
ktf5xvo.jpg

Son düzenleme:
Botun Amacı Belirlediğiniz Roldeki Kişiler Komutu Kullandığında Dm Yoluyla Belirlediğiniz Txt Dosyasındakı Random Bir Satırı ( Hesabı ) Gönderir
Botun Eksikleri Olursa Yazınız - kasaconfig kısmından düzenliyebilirsiniz rol idlerini isimlerini hesapları ise kasaconfigte belirttiğiniz txt dosya ısmıne yazınız.
Komutu Değiştirmek İçin İndex Kısmından !kasaac komutunu aratıp Değiştirebilirsiniz.
Komut Kullanım : !kasaac kasatürü ( örnek : !kasaac vipkasa )
[ Geliştirebilirsiniz Embed Felan Eklemedim Size Kalmış o ]

[ ]
Vt eklememe gerek yok galiba varsa yazın
Deneyenler Yorum Veya Tepki Bırakırsa Güzel Olur
Ufak Bir Not Bundan Daha Kötü Bir Bot İtemsatışta 100 tl ye satılıyordu Belki İhtiyacı Olan Vardır Diye Düşündüm
İSTEK BOT VARSA YAZIN
ktf5xvo.jpg
Mesajlar çok sade ve düz, biraz daha Discord GUI tarzında ve renkli olabilir. Bir komut kullandığınızda, hem komutun kendisi hem de açıklaması görünebilir. Elinize sağlık, iyi geliştirmeler dilerim.

Mesajlar çok sade ve düz, biraz daha Discord GUI tarzında ve renkli olabilir. Bir komut kullandığınızda, hem komutun kendisi hem de açıklaması görünebilir. Elinize sağlık, iyi geliştirmeler dilerim.
öneriler için teşekkürler ben bunun daha kotusunu itemsatışta gordum 100tlye satıyorlardı o yuzden yaptım aslında pek ugrasmadım alan kısının ufakta olsa bır bılgısı varsa devamını getırebılır sadece temeli attım tekrardan teşekkurler

Up ( İstediğiniz Botları İletirseniz Forumda Ücretsiz Paylaşırım )

eline sağlık biraz daha geliştirsen müq olur ama beleş yayınlamıısın adamsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt