kernel link salar mısınız btw aygıt yöneticisinde disklerim gözükmüyor ama kullanıyorum yaniÇok şey deneyipte kaldıramadıysan, diskdrive'ın banlıdır. Eğer banlıysa raidsiz tek method kernel.
Raid yaptıktan sonra bu şekilde raid array olarak gözüküyor zaten bi sorun yok yani.kernel link salar mısınız btw aygıt yöneticisinde disklerim gözükmüyor ama kullanıyorum yani
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HDD gözükmüyor + raid + bios up + format + afuwin kullandım hala val 5 almaya devam ediyorum hocam yeni ssd gelmesini bekliyorumRaid yaptıktan sonra bu şekilde raid array olarak gözüküyor zaten bi sorun yok yani.
Biosdan sata modu ahcidan raide çevirdiğin için sadece raid sürücülerini görebilirsin. Hdd ahci olduğu için görünmüyor.HDD gözükmüyor + raid + bios up + format + afuwin kullandım hala val 5 almaya devam ediyorum hocam yeni ssd gelmesini bekliyorum
Başkası yardım etti serialleri kontrol etmene gerek yok dedi otomatik değişiyor dedi o yüzden etmedimBiosdan sata modu ahcidan raide çevirdiğin için sadece raid sürücülerini görebilirsin. Hdd ahci olduğu için görünmüyor.
Hdd hala bilgisayara takılıysa kablolarını çıkarıp bi de öyle tekrarlamayı deneyebilirsin işlemleri. Ben çıkarmıştım hddyi.
Ban için de seriallerin değişip değişmediğini kontrol ettin değil mi?
Raid uygulandı gözüküyor ancak uygulanmadıysa, Vanguarda yakalanmayan bir kernel diskdrive spoofer bulmalı, satın almalısınız. Public olan bütün kernel spooferlar Vanguard tarafından detected.kernel link salar mısınız btw aygıt yöneticisinde disklerim gözükmüyor ama kullanıyorum yani
yeni bir ssd aldım gelmesini bekliyorum gelince direk yardımcı olacaklarRaid uygulandı gözüküyor ancak uygulanmadıysa, Vanguarda yakalanmayan bir kernel diskdrive spoofer bulmalı, satın almalısınız. Public olan bütün kernel spooferlar Vanguard tarafından detected.