resime bakmayıp sadece yorum yaptığın ne kadar bell resme biraz cürret edip girsen ne olduğunu göreceksin zatenanakartın ne ?
seninde beynini kullanmadığın ne kadar belli resme baktım 7 tane sürücü var anakart markasını merak edip sormam resme bakmadığım anlamına gelmez umarım bi dahakine beynini kullanırsınresime bakmayıp sadece yorum yaptığın ne kadar bell resme biraz cürret edip girsen ne olduğunu göreceksin zaten
anlıyorum doktora görünebilirsinseninde beynini kullanmadığın ne kadar belli resme baktım 7 tane sürücü var anakart markasını merak edip sormam resme bakmadığım anlamına gelmez umarım bi dahakine beynini kullanırsın
AMDanakartne
reis
bu arada amd anakart yok iyi günler iyi forumlaranlıyorum doktora görünebilirsin
AMD
TeşekkürlerKonu çok uzamış burda anakartın markası modeli zerre önemli değil . Anakartın intel soket yada amd soket olup olmaması önemli . Raid driverıda ona göre değişiklik gösterir.
Arkadaşın görüntüsündende anlıyoruz ki amd soket bir anakartı var . Ve amd raid driverı yüklenirken rcbottom,rcraid ve rccfg olarak yüklenir . O yüzden bu kadar çok sürücü gözükür .
Arkadaşın raidinde sıkıntı yok bitti . Bu kadar uzatmanında bir manası yok