Raid yaptım ve sürücülerden birsürü var

Weis

Uzman Üye

Aygıt yöneticisinde bu şekilde gözüküyor herhangi bir sıkıntı olur mu ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
anakartın ne ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
resime bakmayıp sadece yorum yaptığın ne kadar bell resme biraz cürret edip girsen ne olduğunu göreceksin zaten
seninde beynini kullanmadığın ne kadar belli resme baktım 7 tane sürücü var anakart markasını merak edip sormam resme bakmadığım anlamına gelmez umarım bi dahakine beynini kullanırsın

Konu çok uzamış burda anakartın markası modeli zerre önemli değil . Anakartın intel soket yada amd soket olup olmaması önemli . Raid driverıda ona göre değişiklik gösterir.
Arkadaşın görüntüsündende anlıyoruz ki amd soket bir anakartı var . Ve amd raid driverı yüklenirken rcbottom,rcraid ve rccfg olarak yüklenir . O yüzden bu kadar çok sürücü gözükür .
Arkadaşın raidinde sıkıntı yok bitti . Bu kadar uzatmanında bir manası yok

Konu çok uzamış burda anakartın markası modeli zerre önemli değil . Anakartın intel soket yada amd soket olup olmaması önemli . Raid driverıda ona göre değişiklik gösterir.
Arkadaşın görüntüsündende anlıyoruz ki amd soket bir anakartı var . Ve amd raid driverı yüklenirken rcbottom,rcraid ve rccfg olarak yüklenir . O yüzden bu kadar çok sürücü gözükür .
Arkadaşın raidinde sıkıntı yok bitti . Bu kadar uzatmanında bir manası yok
Teşekkürler
Anakartım Asus prime a320m-f bu arada

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt