Raid şart değil

Qudas

Diamond Üye
Arkadaşlar daha önceden val 5 hatası alıyordum sadece format ve spoofer kullanarak banımı açtım ama herkes özellikle raidin şart olduğunu söylüyor?

Arkadaşlar daha önceden val 5 hatası alıyordum sadece format ve spoofer kullanarak banımı açtım ama herkes özellikle raidin şart olduğunu söylüyor?
val5 disk banıdır, 152 ise yapmanıza gerek yok fakat devamlı val5 alıyorsanız yapmanız gerekmekte
ayrıca m2 ssdniz varsa yapamazsınız sata veya hdd olmalı

val5 disk banıdır, 152 ise yapmanıza gerek yok fakat devamlı val5 alıyorsanız yapmanız gerekmekte
hocam ben m2 ssd'ye yaptım, raid dosyaları içerisinde nvme olan da mevcuttu, ama yapmadan önce diğer 2 diskimi de söktüm ki şuan hala takılı değiller

ssd var ve kaç kere val 5 aldım ancak raid yapmadan şuan valorant oynuyorum sıkıntısız sadece spoofer yaptım.

Hangi anakart kullanıyorsun hocam ben 2 gün sonunda yedim anlamsız bir şekilde

benimde anakartım gigabyte format+biosup+amidewin+mac değişiyorum banım kalkıyor

Gidip aptal gibi 100 dolara lifetime spoofer aldım :) bu şeylerle uğraşmamak için. sorunum çözüldü mü evet ama gene aptalım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt