RAID ile ban kaldırma

ANTARCTICA

Uzman Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba, forumdaki tüm konuları inceledim yorumlarada baktım fakat ben bir türlü yapamadım RAID mevzusunu anakartım MSI B550M-A PRO ve SSD olarakta sadece Kingston A2000 NVMe M.2 SSD mevcut
başka bir hdd veya ssd bulunmamakta. Biostan raid mode'yi falan açıyorum ama create array yapamıyorum.

Create arraya tiklayamiyorsan önce delete array ardindan create array yapman gerekiyor

Onuda yaptım fakat create array dedikten sonra raidable ve volume seçeneği var başka bir şey yok. Volumeyi seçip tekrar oluşturduğumda da bir sonuç alamıyorum. 5 Gün önce yaptım en son bu şekil daha yeni val5 yedim

kral format attım ssd falan değiştim oynu oraya kurdum geçti

kral format attım ssd falan değiştim oynu oraya kurdum geçti
Ben de yaptım her şeyi 5 gün önce, Temiz format, bios up/down, manuel mac changer, amidewin, bir kaç forumda bulduğum free spoofer, modem reset en sonda oyun yükledim 5 gün sonra yine delay yedik

Onuda yaptım fakat create array dedikten sonra raidable ve volume seçeneği var başka bir şey yok. Volumeyi seçip tekrar oluşturduğumda da bir sonuç alamıyorum. 5 Gün önce yaptım en son bu şekil daha yeni val5 yedim
Kankam volume seçip fiziksel disklerden ssdni aktif etmen gerek ardından create array diceksin ve array oluşmuş olucak ardından yapman gereken tek şey flash bellegini boot etmek gerisi kolay zaten disk seçme ekranında sürücü yükle diyip sırasıyla rcbottom,rcraid,rccfg klasörlerini yüklüceksin sonra klasik format işlemi eğer raid yapıpda banını kaldıramadıysan uygun bir ücrete ben kendim manuel bir şekilde denerim banın kalkmazsada iade ederim paranı
İletişim:
Discord : Weiß#7777

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt