dc: beratt.ffrMerhabalar, Rina Roleplay gibi sunuclar için para hilesi vs. yapabileceğim hile arıyorum
Pvp için düşünürseniz unicore.Merhabalar, Rina Roleplay gibi sunuclar için para hilesi vs. yapabileceğim hile arıyorum
1337'ye karar verdim, farm için atmam gereken adımlar neler1337 kesinlikle
isinlanmali falan farmlar yapilabiliryor, youtubede videolarina rastlamistim. Rinada daha once kullanmadim1337'ye karar verdim, farm için atmam gereken adımlar neler
hic kullanmadim bilmiyorum biraz da çekiniyorum işte ip ban vs vs olaylariisinlanmali falan farmlar yapilabiliryor, youtubede videolarina rastlamistim. Rinada daha once kullanmadim
biz eskiden bi sunucuda asiri miktarlarda para basip satiyorduk, ban vs yemedik. Olayi ticarete dokebilirsen baya parada kazanabilirsin. Sunucudan sunucuya gore degisen loglarini temizleme yontemleri var, ama son zamandaki sunucularla ilgili bilgim yok.hic kullanmadim bilmiyorum biraz da çekiniyorum işte ip ban vs vs olaylari
discord ekler misin herseyruyabiz eskiden bi sunucuda asiri miktarlarda para basip satiyorduk, ban vs yemedik. Olayi ticarete dokebilirsen baya parada kazanabilirsin. Sunucudan sunucuya gore degisen loglarini temizleme yontemleri var, ama son zamandaki sunucularla ilgili bilgim yok.
Bulursan haber etMerhabalar, Rina Roleplay gibi sunuclar için para hilesi vs. yapabileceğim hile arıyorum