Rad c++ İnjector istek

00xspectre

Silver Üye
Merhaba Cg ailesi dll olarak kodlama yapıyorum ve ben bunu sürekli manuel inject etmek istemiyorum.
Lütfen bana resimdeki gibi bi injector yapmamda yardımcı olurmusunuz?

pid ve title çekip buton ile inject yapmak istiyorum.
gerekli kodları veya ufak proje şeklinde atarsanız sevinirim.
ücret te verilir 3 5 bişeyler atmaya çalışırım.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
BURADA detaylı olarak anlatılmış nasıl yapılacağı. Bakarak yapabilirsiniz.

DLL'i inject etmek istediğin oyun nedir? Her oyun için farklı bir method var çünkü. Eğer Basit bir oyunsa veya x86ysa face injector v2 kullanabilirsin

DLL'i inject etmek istediğin oyun nedir? Her oyun için farklı bir method var çünkü. Eğer Basit bir oyunsa veya x86ysa face injector v2 kullanabilirsin
metin2 ye inject etmek istiyorum açıkcası pid ve title çekmek için uğraşıyorum ama programım da sorun var galiba tuşa bastığımda gerekli bilgileri çekmiyor.
yorumunuz için teşekkür ederim

BURADA detaylı olarak anlatılmış nasıl yapılacağı. Bakarak yapabilirsiniz.
yorumunuz için teşekkür ederim buradaki method çalışıyor fakat ben pid ve titleyi koddan yazmak yerine programdan labele oto çektirip koddan labeli okumasını istiyorum
metin2 de oldukça çok pvp server var ben bu serverleri eklerken inject ettiğimde direk çektiği titleye göre gerekli kodların çalışması için bu yöntem aklıma geldi tuşa basarak pid ve title nasıl çekerim
internette hiçbir bilgi bulamadım olanlarda hep hata veriyor

Rad olması önemli değil klasik inject yöntemini kullanırsın pidi seçip dll yolunu belirtip inject edersin

visual studio ilemi yapıcaksın rad studio ile mi ? ona göre yardımcı olayım

JuveSouL#6174 discorddan ulaşırsan yardımcı olurum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt