Çözüldü python üzerinden cs2 için bulduğunuz bütün hileleri atabilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karadam521

Silver Üye
merhaba ben python da yeni,yim ve kendi cs2 hilemi kdoluyorum ama tam nasıl kodluyucağımı bilmiyorum bunun için sizlerden cs2 için python üzerinden antiflash no flash esp aimbot trigger bot radar hack gibi hielelriniz varsa elinizden atmanızı rica ediyorum hilemöi bitirdiğimde bu siteden paylaşmayı düşünüyorum.

merhaba ben python da yeni,yim ve kendi cs2 hilemi kdoluyorum ama tam nasıl kodluyucağımı bilmiyorum bunun için sizlerden cs2 için python üzerinden antiflash no flash esp aimbot trigger bot radar hack gibi hielelriniz varsa elinizden atmanızı rica ediyorum hilemöi bitirdiğimde bu siteden paylaşmayı düşünüyorum.
python sence hile yazmaya uygun bir dil mi? bir de yeniysen nasıl sen kodluyorsun hazır kodları alıp yapıştırdığın zaman kendin kodlamış olumuyorsun ki tutorial izleyip ordakinin aynısını hiç python bilmeyen birisi bile yapar zaten

merhaba kodları alıp tabikide direkt kopyala yapıştır yapmıyorum cs2 nin python için offset lerini alıp çoğunu kendim yazıyorum github dan yardım aldığımda oluyor tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt