Çözüldü Python Keylogger Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hesianterg

Gold Üye
Merhaba python ile bir keylogger yazmaya çalıştım ama cmd ile açmaya çalışırken bir hata alıyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Yazdığım kod:

Aldığım hata:

basit birşey olduğunu düşünüyorum kodlama bilgim 0 dalga geçmeyin lütfen.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba python ile bir keylogger yazmaya çalıştım ama cmd ile açmaya çalışırken bir hata alıyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Yazdığım kod:

Aldığım hata:

basit birşey olduğunu düşünüyorum kodlama bilgim 0 dalga geçmeyin lütfen.
lan bunu youtubeda bi adam gösteriyordu keylogger nasıl yapılır diye onu mu yaptın

image.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
videoyu da buldum

tsbg6x7.png

kanka sadece aldıgım hatanın sebebini sordum keylogger nerden bulurum veya 100 yıllık videodan bakarak neler yapabilirim demedim
bari chatgptye yaptır

hem daha modülün eksik olduğunu belirten bir hatayı bile çözemiyorsan hiç girişme. git pip install keyboard yaz cmdye

yorum mu kasıyon anlamadım ki
Evet kanka yorum kasıyorum nereden bildin? Gidip youtubeden video izleyerek keylogger yapmaya devam edebilirsin. He bir de pip install keyboard yazmayı unutma :)

Sonrasında pip install datetime yaz, sonra pip install smtplib, pip install MIMEText ve son olarak pip install time

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt