Open Source Python Google Dorker/Payment Checker

eyupwxd

Gold Üye
İletişim
Merhaba değerli CheatGlobal Forum Üyeleri
Hazır, python öğrenmeye başlamışken aklıma yapacak proje gelmedi. Bazı işlerle uğraşan arkadaşlara yaranacak bir proje yapmaya karar verdim proje googlesearch kütüphanesini kullanarak googlede kullanıcının verdiği keywordslerle dork atıyor. Ardından bulunan sitelerin teker teker pagelerini kontrol ederek ödeme yöntemlerini arıyor. Bu sayede sitede 3d secure olup olmadığını kolayca anlayabiliyorsunuz. (VPN veya Proxy kullanarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz)

opensrc/download;
virustotal results;

Usage;

DİPNOT: VT VE OPENSOURCE BIRAKTIM ANCAK PYTHONDAN ANLAMAYAN USERLER İLLAKİ VARDIR OYUZDEN ADMİNLER TARAFINDAN ONAYLANMASINI BEKLEMEK SİZİN İÇİN DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.

(bosyorumyapmayınbideaga)

Projen anlatmis oldugun gibi tam verimli calismiyor, mobil oldugum icin koduna bakmadim ama filtreleme eklemen gerek ve bazi kisimlarini gelistirmelisin ki hassas arama yapilabilsin

Projen anlatmis oldugun gibi tam verimli calismiyor, mobil oldugum icin koduna bakmadim ama filtreleme eklemen gerek ve bazi kisimlarini gelistirmelisin ki hassas arama yapilabilsin
elimden gelebildiğince birşeyler yapmaya çalıştım hocam, geribildirimin için teşekkür ediyorum.

elimden gelebildiğince birşeyler yapmaya çalıştım hocam, geribildirimin için teşekkür ediyorum.
Birden fazla fonksiyon kullanmaya calis herseyi 2 fonksiyona sigdirma, komplike ve karisik olursa ve tum fonksiyonlar dogru gorevlerini yerine getirirse daha iyi verim alirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt