Python Bilgisayar sağlık durumu

Nowzy

Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar yapıcak proje bulamayınca basit bişey yapamya karar verdim :D
Bilgisayarınızın Sağlık durumunu vs ölçüyor Örnek Foto:
Ekran-goruntusu-2024-08-29-131159.png

İndirme Link :

VirusTotal:

Src =
@mtaprosu

Arkadaşlar yapıcak bi proje bulamıyorum saçma sapan projeler yapıyorum istediğiniz bişey varsa yapabilirim

Son düzenleme:
Eline sağlık bakalım yeni aldığımızı bilgisayarın durumu ne diye baktımda kanki seninkiyle aynı diyo ölçtüğünü düşünmüyorum

harika bu tür projeleri bide c# veya c++ ta yapsan daha iyi bence bir an önce 2sinden birini öğren

Merhaba güzel bir proje olmuş elinize saglık normalde ram için mem test ortalama 2 saat civarı sürüyor yaptıgınz projede tüm testler kaç saat/dakika içinde bitiyor?

a

anlamadım ama 3-4 saniyede hepsini tarıyor

yok :D iyiyim böyle
Normalde ram testi için memtest86 kullanıyor boot ederek yapıyorsun 16 gb ram için ortalama 2 saat sürüyor 3-4 saniyede bitiyor olması ilginç sanırım sadece çalışıp çalışmadıgını tarattın sen yine de eline saglık güzel bir proje olmuş

Normalde ram testi için memtest86 kullanıyor boot ederek yapıyorsun 16 gb ram için ortalama 2 saat sürüyor 3-4 saniyede bitiyor olması ilginç sanırım sadece çalışıp çalışmadıgını tarattın sen yine de eline saglık güzel bir proje olmuş
hocam ram kulanımını vs ölçüyor onlar bence gayet yeterli :D oranlar bölünerek yaptım pil ram cpu nu ortalamasını alıyor bide konuyu doğru katagoride açtım dimi ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt