Open Source Python Acc Gen (Discord)

dominicsolanke

Goktu
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba discord için bir acc gen kodu geliştirdim.Kodun tamamı benim değil bir kısmı genisys'nin kodundan alıntıdır.
credit:@Genisys

Kısaca kod,kodun kullanımı ve işlevinden bahsedeyim.

Kodu kullanmanız için config.json dosyasına girip guild_id yazan yere kanal idsini,gen_role yazan yere botu kullanma yetkisine sahip olacak kişilere verilen rol idsi,gen_channel yazan yere hesap oluşturma komutunun nerede kullanılabileceği kanal idsi,log_channel yazan yere hangi kişinin hangi servisi kullanıp hangi hesabı aldığını login bilgileri ile görmenizi sağlayan kanal idsi,token botunuzun tokeni.

Stoklar için hesaplar klasörüne girip hangi servisi sağlayacak iseniz (valorant,craftrise,lol) servis isimleri ile bir txt dosyası oluşturup içlerine bilgileri girin,sonrasında bu servislerin bota uyarlanması için python dosyasına girip

Python:
@client.slash_command(name="gen", guild_ids=[json.loads(open("config.json", "r").read())["guild_id"]])
async def gen(ctx, servis_adı):
    servis_adı = servis_adı.lower()
    servisler = ["craftrise", "valorant", "lol"]

Python:
@client.slash_command(name="yardım", guild_ids=[json.loads(open("config.json", "r").read())["guild_id"]])
async def help(ctx):
    embed = discord.Embed(title="CheatGlobal Gen Yardım Komutu", description="Kullanım: /gen <servis adı>, /stok", color=0x46a9f0)
    embed.add_field(name="Tüm Servisler", value="``Craftrise``, ``Valorant``, ``LoL``")
    embed.set_footer(text="Yapan: Kuzisewiti")
await ctx.respond(embed=embed)

Python:
@client.slash_command(name="stok", guild_ids=[json.loads(open("config.json", "r").read())["guild_id"]])
async def stock(ctx):
    servisler = ["Craftrise", "Valorant", "LoL"]
    stok_listesi = []
    for servis in servisler:
        if os.path.exists(f"hesaplar/{servis.lower()}.txt"):
            with open(f"hesaplar/{servis.lower()}.txt", "r") as accounts:
                hesaplar = accounts.readlines()
                stok_listesi.append(f"{servis} stoğu: {len(hesaplar)} hesap")
        else:
            stok_listesi.append(f"{servis} için hesap dosyası bulunamadı.")

kısımlarındaki servis adlarını oluşturduğunuz txt dosyalarının adlarını uzantısız olarak yazınız örnek valorant.txt ise servis adı yazdığınız yere valorant yazacaksınız.

İyi kullanımlar dilerim.İyi forumlar.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Pythonla slashcommand kullanılıyor muydu la

arkadaki şarkıyı atarmısın eğer mixliyse

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt