Neden her konuya bu şekilde cevap veriyorsun?nasıl yani
bende onu soruyorum neden calismiyor diyebende de çalışmıyor bulduysan yardımcı olabilir misin
para olsa burda olmam xDNeden her konuya bu şekilde cevap veriyorsun?
Bu arada türklerden steam pubg için hile almanı tavsiye etmem alacaksan yabancılar var bazıları gerçekten kaliteli
işletim sistemin hilenin önerdiği sürümdemi sonrasında hile için gereken c++ uygulamaları yüklümü önemli olan bunlar şimdi hileyi deneyecem bende de olmaz ise tekrar yazarımBeyler Bu Forumun Kendisinde Var Olan Pubg Steam Hilesi Bende Calismiyor Calistira bilen biri varsa nasil yapacagimi bana soylerse sevinirim
Merhaba, AIO Runtimes yükleyin ve tekrar deneyin. İyi günler dilerim.Beyler Bu Forumun Kendisinde Var Olan Pubg Steam Hilesi Bende Calismiyor Calistira bilen biri varsa nasil yapacagimi bana soylerse sevinirim
hangi platformdan satın aldığını belirtebilir misin ? bir üstteki arkadaş gibiAynı şekilde bugün pubg steam hack satın aldım fakat oyuna girdiğim zaman hile çalışmıyor . Her adımı titizlikle yerine getirdim ayrıca hileden sonra discord'um da bozuldu . DİSCORD açılmıyor ayrıca Discord'un sitesine de girilmiyor sertifika hatası veriyor