Çözüldü PUBG STEAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByHuseyn

Gold Üye
İletişim
Beyler Bu Forumun Kendisinde Var Olan Pubg Steam Hilesi Bende Calismiyor Calistira bilen biri varsa nasil yapacagimi bana soylerse sevinirim

Beyler Bu Forumun Kendisinde Var Olan Pubg Steam Hilesi Bende Calismiyor Calistira bilen biri varsa nasil yapacagimi bana soylerse sevinirim
işletim sistemin hilenin önerdiği sürümdemi sonrasında hile için gereken c++ uygulamaları yüklümü önemli olan bunlar şimdi hileyi deneyecem bende de olmaz ise tekrar yazarım

Merhaba bende bugün satın aldım AIO Runtimes yükledim virüs programı deaktif oyun kenarsız modda ancak çalışmıyor paralar boşa gidiyor destek olur musunuz @Dreamfancy

Aynı şekilde bugün pubg steam hack satın aldım fakat oyuna girdiğim zaman hile çalışmıyor . Her adımı titizlikle yerine getirdim ayrıca hileden sonra discord'um da bozuldu . DİSCORD açılmıyor ayrıca Discord'un sitesine de girilmiyor sertifika hatası veriyor

Aynı şekilde bugün pubg steam hack satın aldım fakat oyuna girdiğim zaman hile çalışmıyor . Her adımı titizlikle yerine getirdim ayrıca hileden sonra discord'um da bozuldu . DİSCORD açılmıyor ayrıca Discord'un sitesine de girilmiyor sertifika hatası veriyor
hangi platformdan satın aldığını belirtebilir misin ? bir üstteki arkadaş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt