Pubg Mobile Kore , Rootsuz 64 Bit Hile

UAE900

Banned
Selam arkadaşlar paylaştığım bütün hileler fixlendi . Bende mobil oyuncuların hile bulmakta zorluk yaşadığını biliyorum ve elimden geldiği kadar paylaşmaya devam edeceğim .
:indir:
Hile Link :
Hile Key : ozOubpv6T7Inh9Vc
Hook Link :
Hile VT :

:video:
Değişen bir şey yok kurulum yine aynı :
:ozellik:
ESP / AIMBOT / MAGIC BULLET ( Attığınız her mermi rakibe gider ıskalamaz )
(Yan hesaptan deneyin ve sadece ESP kategorisinde bulunan herşeyi açabilirsiniz )

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar paylaştığım bütün hileler fixlendi . Bende mobil oyuncuların hile bulmakta zorluk yaşadığını biliyorum ve elimden geldiği kadar paylaşmaya devam edeceğim .
:indir:
Hile Link :
Hile Key : ozOubpv6T7Inh9Vc
Hook Link :
Hile VT :

:video:
Değişen bir şey yok kurulum yine aynı :
:ozellik:
ESP / AIMBOT / MAGIC BULLET ( Attığınız her mermi rakibe gider ıskalamaz )
(Yan hesaptan deneyin ve sadece ESP kategorisinde bulunan herşeyi açabilirsiniz )

bunun icinde tiklanmalik bypass bulamadim sorun olur mu yoksa otomatik mi bypass

antibandan bahsediyorum normal de onceki hilelerin icinde tiklanmalik bypass vardi bunda yok otomatik mi diyorum
Bypass yok . Hook siyah ekran için , antibanı hile içine otomatik yapmış yapan kişi . Videoyu çok dikkatli izleyip yapabilirsin eğer sorun alırsan mesaj at yardım ederim

@UAE900 Hocam Bluestacks üzerinde felan kullanabiliriz değil mi rootsuz olduğu için soruyorum veyahutta siz hiç denedinizmi bu şekilde ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt