Hile hakkında her şeyi belirttim konumda zaten özellikleride yazdım okursan konu açmaya gerek kalmazSocket isimli hileyi bypaslı bir şekilde kullanırsam yakalanır mıyım ? Bu arada bilgisi olan var mı sockettee skin hilesi var mı
Ve konunuz yanlış kategoride bilginiz olsunSocket isimli hileyi bypaslı bir şekilde kullanırsam yakalanır mıyım ? Bu arada bilgisi olan var mı sockettee skin hilesi var mı ?
Yasaklanmadım dostum 2 aydır devam ediyorum bypassın sağlam olursa algılamazmış onu anladımYasaklanırsın
ben 1 aydır sadece bullettrack + esp oynuyorum hassancheatsın antibanını aktif ediyorum lobide hala ban yemedim elmasım şuan duo kasıyorum bypassızım girmek istersen girelimSocket isimli hileyi bypaslı bir şekilde kullanırsam yakalanır mıyım ? Bu arada bilgisi olan var mı sockettee skin hilesi var mı ?
Yok dostum teşekkür ederim bypass ile emülatör eşleşir ise kolaylıkla 2-3 ay veya 10 yıl ban atabilir .ben 1 aydır sadece bullettrack + esp oynuyorum hassancheatsın antibanını aktif ediyorum lobide hala ban yemedim elmasım şuan duo kasıyorum bypassızım girmek istersen girelim