Pubg Mobile Emülatör / Mobil . GLOBAL-KORE CONFIG

UAE900

Banned
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar .
Bugün pubg mobile ' ı destekleyen tüm cihazlarda çalışan config nasıl yapılır onu öğreteceğim kurulumu oldukça basit yeni başlayan kişiler bile rahat rahat yapabilir . Aşağıda bulunan linki indireceksiniz içerisinde UAE900 yazan klasöre tıklayıp açacaksınız karşınıza files çıkacak . Klasörü olduğu gibi kopyalayacaksınız ve hemen ardından şu şekil ilerleyeceksiniz ; Kopyala: Android/data/com.tencent.ig :) Ve config hazır . Config içinde bulunan özellikler ise ;

MAGIC BULLET 85%
YÜKSEK HASAR 55%
HEADSHOT 80%
BULLET TRACK 17%
FAST RENDER 50%
AIMBOT 75%
AIMLOCK 76%
KASMAMA 52%
90 FPS
100% BANSIZ
-KLASİK+TDM 100% ETKİ
-METRO ROYALE 75% ETKİ
İndirme linki ;
Dosya.co şifresi ; whNyJKtRtad5KPVZ
İyi oyunlar ..

Güzel görünüyor cidden

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ardından şu şekil ilerleyeceksiniz ; Kopyala: Android/data/com.tencent.ig :) Ve config hazır hocam bu dedikleriniz anlamadım lütfen cevap ya :(
HOCAM BEN EMÜLATORUM HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM ALLAH İÇİN DÜZGÜN ANLATIN :(

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar .
Bugün pubg mobile ' ı destekleyen tüm cihazlarda çalışan config nasıl yapılır onu öğreteceğim kurulumu oldukça basit yeni başlayan kişiler bile rahat rahat yapabilir . Aşağıda bulunan linki indireceksiniz içerisinde UAE900 yazan klasöre tıklayıp açacaksınız karşınıza files çıkacak . Klasörü olduğu gibi kopyalayacaksınız ve hemen ardından şu şekil ilerleyeceksiniz ; Kopyala: Android/data/com.tencent.ig :) Ve config hazır . Config içinde bulunan özellikler ise ;

MAGIC BULLET 85%
YÜKSEK HASAR 55%
HEADSHOT 80%
BULLET TRACK 17%
FAST RENDER 50%
AIMBOT 75%
AIMLOCK 76%
KASMAMA 52%
90 FPS
100% BANSIZ
-KLASİK+TDM 100% ETKİ
-METRO ROYALE 75% ETKİ