Çözüldü Pubg Mobile Android-x86 Klavye ve Mouse Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maslak08

Silver Üye
Bilgisayarıma android-x86 kurdum pubg mobile sorunsuz çalışıyor ama klavye ve mouse kontrollerini ayarlamanın bi yolunu bulamadım tavsiyesi olan var mı?
panda mouse pro uygulamasını denedim ama aktifleştiremedim

emulator ile pupg kullanabilirsin eğer emulator kurduysan sağ taraftan klavye ayarları var oradan yapabilirsin

kardeşim eklentisi olmayan emülatöre klavye mausu kullanacak şekilde eklenti ekleyemezsin ama varsa emu ayarlarında illa ki çözülür eğer yanlış anladıysam şöyle emu değil de normal boot mu ettin

anladığım kadarıyla emulatör kullanmıyorsun ama eğer bilgisayar gereksinimlerin yetiyor ise normal emulatör indir ve youtubede onun için videolar var onları izle onun harici android x86 da bazen hatalar olur çünkü driver yani sürücüler tam deildir diye biliyorum

kardeşim eklentisi olmayan emülatöre klavye mausu kullanacak şekilde eklenti ekleyemezsin ama varsa emu ayarlarında illa ki çözülür eğer yanlış anladıysam şöyle emu değil de normal boot mu ettin
normal windows yanına ekstra işletim sistemi olarak kurdum Android-x86 zaten masaüstü sistemler için bir android çözümü oyun içerisinde klavye ve mouse zaten çalışıyor ama mouse sabitleme ve tuş atalamarı olmadığı için oynanmıyor
anladığım kadarıyla emulatör kullanmıyorsun ama eğer bilgisayar gereksinimlerin yetiyor ise normal emulatör indir ve youtubede onun için videolar var onları izle onun harici android x86 da bazen hatalar olur çünkü driver yani sürücüler tam deildir diye biliyorum
emülatörde performans düşük olduğu için bunu denemek istedim bu şekilde oyun çok daha akıcı hale geliyor klavye tuşlarını ilgili yerlere dokunma olarak atayabilsem bide fare sabitleme olsa zaten başka bir şeye ihtiyaç yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt